עוגת פיסטוק בחושה עם קציפת מסקרפונה

עוגת פיסטוק סופר חגיגית ומרשימה שלא תאמינו כמה קל להכין אותה: מערבבים הכל בקערה אחת, אופים, וכל מה שנשאר זה לקשט בקצפת ופירות
עוגת פיסטוק סופר חגיגית ומרשימה שלא תאמינו כמה קל להכין אותה: מערבבים הכל בקערה אחת, אופים, וכל מה שנשאר זה לקשט בקצפת ופירות
  • אלון שבו
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    5077
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5077.2 קק״ל 5077.2 קק״ל
    פחמימות 414.0 גרם 414.0 גרם
    שומן 369.7 גרם 369.7 גרם
    נתרן 693.8 מ״ג 693.8 מ״ג
    חלבון 72.6 גרם 72.6 גרם
    סיבים תזונתיים 6.5 גרם 6.5 גרם
    שומן רווי 205.8 גרם 205.8 גרם
    כולסטרול 1687.5 מ״ג 1687.5 מ״ג
    סידן 524.1 מ״ג 524.1 מ״ג
    ברזל 5.3 מ״ג 5.3 מ״ג
    אשלגן 931.1 מ״ג 931.1 מ״ג
    אבץ 3.1 מ״ג 3.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    5077
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5077.2 קק״ל 5077.2 קק״ל
    פחמימות 414.0 גרם 414.0 גרם
    שומן 369.7 גרם 369.7 גרם
    נתרן 693.8 מ״ג 693.8 מ״ג
    חלבון 72.6 גרם 72.6 גרם
    סיבים תזונתיים 6.5 גרם 6.5 גרם
    שומן רווי 205.8 גרם 205.8 גרם
    כולסטרול 1687.5 מ״ג 1687.5 מ״ג
    סידן 524.1 מ״ג 524.1 מ״ג
    ברזל 5.3 מ״ג 5.3 מ״ג
    אשלגן 931.1 מ״ג 931.1 מ״ג
    אבץ 3.1 מ״ג 3.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
7 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


עוגה

קציפת מסקרפונה

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את עוגת הפיסטוק: מחממים תנור ל-170 מעלות טורבו.
  2. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים את דפנות התבנית בחמאה קרה או בתרסיס שמן.
  3. בקערה מערבבים את הסוכרים, הדבש, החמאה, הוניל, מחית הפיסטוק והשמנת המתוקה לתערובת אחידה.
  4. מוסיפים ביצים ומערבבים לתערובת אחידה.
  5. מוסיפים קמח ומערבבים רק עד שהקמח מתאחד עם התערובת.
  6. מעבירים לתבנית ואופים במשך 25-35 דקות ועד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים. (מומלץ לא לאפות את העוגה יתר על המידה). מצננים בטמפרטורת החדר.
  7. מכינים קציפת מסקרפונה: במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים את כל החומרים עד ליצירת קציפה יציבה.
  8. מעבירים לשקית זילוף עם צנתר משונן בקוטר 12 ס״מ.
  9. מרכיבים את העוגה: מחלצים את עוגת הפיסטוק, מזלפים עליה קציפת מסקרפונה.
  10. מפזרים פיסטוק קצוץ ופירות טריים ומגישים בכלי הגשה יפה כזה.
לעוד מתכונים מושלמים של אלון שבו:
עוגת פיסטוק בחושה עם קציפת מסקרפונה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (20)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות