עוגת פיסטוק בחושה עם קציפת מסקרפונה

עוגת פיסטוק סופר חגיגית ומרשימה שלא תאמינו כמה קל להכין אותה: מערבבים הכל בקערה אחת, אופים, וכל מה שנשאר זה לקשט בקצפת ופירות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    15

מצרכים

עוגה

קציפת מסקרפונה

הגשה

אופן הכנה

  1. מכינים את עוגת הפיסטוק: מחממים תנור ל-170 מעלות טורבו.
  2. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים את דפנות התבנית בחמאה קרה או בתרסיס שמן.
  3. בקערה מערבבים את הסוכרים, הדבש, החמאה, הוניל, מחית הפיסטוק והשמנת המתוקה לתערובת אחידה.
  4. מוסיפים ביצים ומערבבים לתערובת אחידה.
  5. מוסיפים קמח ומערבבים רק עד שהקמח מתאחד עם התערובת.
  6. מעבירים לתבנית ואופים במשך 25-35 דקות ועד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים. (מומלץ לא לאפות את העוגה יתר על המידה). מצננים בטמפרטורת החדר.
  7. מכינים קציפת מסקרפונה: במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים את כל החומרים עד ליצירת קציפה יציבה.
  8. מעבירים לשקית זילוף עם צנתר משונן בקוטר 12 ס״מ.
  9. מרכיבים את העוגה: מחלצים את עוגת הפיסטוק, מזלפים עליה קציפת מסקרפונה.
  10. מפזרים פיסטוק קצוץ ופירות טריים ומגישים בכלי הגשה יפה כזה.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 4581.3 קק״ל 4581.3 קק״ל
פחמימות 405.3 גרם 405.3 גרם
שומן 339.5 גרם 339.5 גרם
נתרן 436.4 מ״ג 436.4 מ״ג
חלבון 64.0 גרם 64.0 גרם
סיבים תזונתיים 2.0 גרם 2.0 גרם
שומן רווי 198.2 גרם 198.2 גרם
כולסטרול 1689.3 מ״ג 1689.3 מ״ג
סידן 480.0 מ״ג 480.0 מ״ג
ברזל 6.4 מ״ג 6.4 מ״ג
אשלגן 945.5 מ״ג 945.5 מ״ג
אבץ 3.1 מ״ג 3.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (12)

    Avatar
    טל בן נון

    אם מכינים את העוגה יום קודם, צריך לאכסן אותה במקרר? האם היא טובה יותר מקוררת או בטמפ. החדר?

      Avatar
      Orly Naor

      אשמח לדעת כם האם ניתן להקפיא ללא הזילוף? תודה

    Avatar
    אפרת נוה

    אפשר בבקשה כמויות מדוייקות בכפות/ כוסות ולא בגרמים? אין לי משקל ושאלה נוספת, איך מכינים את הקצפת העליונה?

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody