עוגת קפה בזיגוג שוקולד לבן

מחפשים עוגה טעימה, רכה ואוורירית שלא תוכלו להפסיק ליישר? נטלי לוין מכינה עוגת קפה בזיגוג שוקולד לבן. עוגה קלה להכנה ומושלמת ליד הקפה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

תבנית עגולה 22 ס"מ

עוגה

זיגוג

קישוט

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים היטב את התבנית בחמאה רכה.
  2. בקערת מיקסר מקציפים את הביצים, סוכר הטרוביה, הקפה, המלח והוניל במהירות גבוהה עד שמתקבלת תערובת אוורירית מאוד.
  3. מוסיפים את השמן והחלב ומערבלים באיטיות עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והשקדים הטחונים ומקפלים בעדינות את התערובת בעזרת מרית עד שמתקבלת עיסה אחידה.
  5. יוצקים את העיסה לתוך התבנית ומיישרים את החלק העליון.
  6. אופים במשך 35-45 דקות או עד שהעוגה זהובה ויציבה למגע. מצננים לחלוטין והופכים על צלחת הגשה.
  7. מצפים את העוגה: קוצצים את השוקולד ושמים בקערה. מוסיפים את השמנת וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס ומתקבל גנאש אחיד.
  8. יוצקים את הגנאש על גבי העוגה ומקשטים באגוזים. 
מקציפים ביצים וסוכר טרוביה
מקציפים ביצים וסוכר טרוביה

 

מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת היטב
מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת היטב

 

עוגת קפה מושלמת ליד הקפה
עוגת קפה מושלמת ליד הקפה

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 3672.5 קק״ל 3672.5 קק״ל
פחמימות 415.7 גרם 415.7 גרם
שומן 206.9 גרם 206.9 גרם
נתרן 1567.3 מ״ג 1567.3 מ״ג
חלבון 79.9 גרם 79.9 גרם
סיבים תזונתיים 7.2 גרם 7.2 גרם
שומן רווי 62.0 גרם 62.0 גרם
כולסטרול 1078.8 מ״ג 1078.8 מ״ג
סידן 968.7 מ״ג 968.7 מ״ג
ברזל 8.0 מ״ג 8.0 מ״ג
אשלגן 1479.3 מ״ג 1479.3 מ״ג
אבץ 6.5 מ״ג 6.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (4)

    Avatar
    ליאת אמיר

    אפשר לעשות עם סוכר לבן במקום?

      Avatar
      Foody Foody

      בהחלט.

    Avatar
    פנינה

    את הקפה ממיסים במים או שופכים כך לתערובת?

      Avatar
      Foody Foody

      היי, אין צורך להמיס את הקפה הנמס. פשוט להכניס את האבקה לתערובת. בהצלחה (:

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody