עוגת קפה בזיגוג שוקולד לבן

מחפשים עוגה טעימה, רכה ואוורירית שלא תוכלו להפסיק ליישר? נטלי לוין מכינה עוגת קפה בזיגוג שוקולד לבן. עוגה קלה להכנה ומושלמת ליד הקפה
מחפשים עוגה טעימה, רכה ואוורירית שלא תוכלו להפסיק ליישר? נטלי לוין מכינה עוגת קפה בזיגוג שוקולד לבן. עוגה קלה להכנה ומושלמת ליד הקפה
  • נטלי לוין
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    3610
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3609.8 קק״ל 3609.8 קק״ל
    פחמימות 420.7 גרם 420.7 גרם
    סוכר 68.5 גרם 68.5 גרם
    שומן 202.3 גרם 202.3 גרם
    נתרן 1893.5 מ״ג 1893.5 מ״ג
    חלבון 81.6 גרם 81.6 גרם
    סיבים תזונתיים 7.2 גרם 7.2 גרם
    שומן רווי 57.3 גרם 57.3 גרם
    כולסטרול 1076.4 מ״ג 1076.4 מ״ג
    סידן 961.5 מ״ג 961.5 מ״ג
    ברזל 6.5 מ״ג 6.5 מ״ג
    אשלגן 1460.1 מ״ג 1460.1 מ״ג
    אבץ 7.3 מ״ג 7.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    3610
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3609.8 קק״ל 3609.8 קק״ל
    פחמימות 420.7 גרם 420.7 גרם
    סוכר 68.5 גרם 68.5 גרם
    שומן 202.3 גרם 202.3 גרם
    נתרן 1893.5 מ״ג 1893.5 מ״ג
    חלבון 81.6 גרם 81.6 גרם
    סיבים תזונתיים 7.2 גרם 7.2 גרם
    שומן רווי 57.3 גרם 57.3 גרם
    כולסטרול 1076.4 מ״ג 1076.4 מ״ג
    סידן 961.5 מ״ג 961.5 מ״ג
    ברזל 6.5 מ״ג 6.5 מ״ג
    אשלגן 1460.1 מ״ג 1460.1 מ״ג
    אבץ 7.3 מ״ג 7.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


תבנית עגולה 22 ס"מ

עוגה

זיגוג

קישוט


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים היטב את התבנית בחמאה רכה.
  2. בקערת מיקסר מקציפים את הביצים, סוכר הטרוביה, הקפה, המלח והוניל במהירות גבוהה עד שמתקבלת תערובת אוורירית מאוד.
  3. מוסיפים את השמן והחלב ומערבלים באיטיות עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והשקדים הטחונים ומקפלים בעדינות את התערובת בעזרת מרית עד שמתקבלת עיסה אחידה.
  5. יוצקים את העיסה לתוך התבנית ומיישרים את החלק העליון.
  6. אופים במשך 35-45 דקות או עד שהעוגה זהובה ויציבה למגע. מצננים לחלוטין והופכים על צלחת הגשה.
  7. מצפים את העוגה: קוצצים את השוקולד ושמים בקערה. מוסיפים את השמנת וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס ומתקבל גנאש אחיד.
  8. יוצקים את הגנאש על גבי העוגה ומקשטים באגוזים. 
מקציפים ביצים וסוכר טרוביה
מקציפים ביצים וסוכר טרוביה

 

מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת היטב
מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת היטב

 

עוגת קפה מושלמת ליד הקפה
עוגת קפה מושלמת ליד הקפה
מתכונים נוספים שכדאי להכיר
עוגת קפה בזיגוג שוקולד לבן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (15)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות