עוגת רולדה עם קצפת ודובדבנים

מיקי שמו משלב בין קציפה אוורירית למלית דובדבנים חמצמצה ומכין עוגת רולדה עם קצפת ודובדבנים שכולם אוהבים. תתכוננו לקצור מחמאות
1 Loading... 5
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים ו-30 דקות
  • רמת קושי
    קשה
  • מרכיבים
    11

מצרכים

בצק

מלית

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  2. במיקסר עם וו בלון מקציפים את הביצים עם הסוכר לקציפה יציבה ובהירה.
  3. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, המלח וגרידת הלימון תוך כדי ערבול במהירות איטית ולבסוף מוסיפים את השמן. מעבדים מעט.
  4. בעזרת מרית, משטחים את הבלילה בתבנית האפייה המרופדת נייר ואופים 15 דקות. מצננים, הופכים ומסירים בזהירות את נייר האפייה.
  5. מכינים את המילוי: מעבירים את מלית הדובדבנים לשקית זילוף.
  6. במיקסר עם וו בלון מקציפים שמנת מתוקה וסוכר לקצפת יציבה.
  7. מורחים 3/4 מכמות הקצפת על בצק הרולדה, מזלפים מעל מלית דובדבנים (4 פסי רוחב) ומגלגלים לגלילה הדוקה.
  8. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקפיא לשעתיים.
  9. מוציאים את הרולדה מהמקפיא, מצפים בקצפת שנותרה ומפזרים אגוזים מלך/ אגוזי לוז / קוקוס קלוי מעל.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 2330.8 קק״ל 2330.8 קק״ל
פחמימות 355.5 גרם 355.5 גרם
שומן 79.3 גרם 79.3 גרם
נתרן 1474.6 מ״ג 1474.6 מ״ג
חלבון 53.1 גרם 53.1 גרם
סיבים תזונתיים 10.8 גרם 10.8 גרם
שומן רווי 13.0 גרם 13.0 גרם
כולסטרול 1015.2 מ״ג 1015.2 מ״ג
סידן 261.7 מ״ג 261.7 מ״ג
ברזל 11.9 מ״ג 11.9 מ״ג
אשלגן 1016.3 מ״ג 1016.3 מ״ג
אבץ 5.3 מ״ג 5.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody