עוגת רולדה קלאסית עם קצפת ותותים של מיקי שמו

רולדה קלאסית של מיקי שמו ממולאת בקצפת אוורירית, ריבת תות ותותים טריים שכולם אוהבים. נראה הכי מושקע, אבל בעצם קל וטעים טעים!
רולדה קלאסית של מיקי שמו ממולאת בקצפת אוורירית, ריבת תות ותותים טריים שכולם אוהבים. נראה הכי מושקע, אבל בעצם קל וטעים טעים!
  • מיקי שמו
שמרו
כשר
25 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    3304
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3303.7 קק״ל 3303.7 קק״ל
    פחמימות 244.0 גרם 244.0 גרם
    שומן 233.0 גרם 233.0 גרם
    נתרן 1571.6 מ״ג 1571.6 מ״ג
    חלבון 60.2 גרם 60.2 גרם
    סיבים תזונתיים 5.9 גרם 5.9 גרם
    שומן רווי 124.1 גרם 124.1 גרם
    כולסטרול 1181.6 מ״ג 1181.6 מ״ג
    סידן 200.0 מ״ג 200.0 מ״ג
    ברזל 5.3 מ״ג 5.3 מ״ג
    אשלגן 687.7 מ״ג 687.7 מ״ג
    אבץ 4.0 מ״ג 4.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    3304
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3303.7 קק״ל 3303.7 קק״ל
    פחמימות 244.0 גרם 244.0 גרם
    שומן 233.0 גרם 233.0 גרם
    נתרן 1571.6 מ״ג 1571.6 מ״ג
    חלבון 60.2 גרם 60.2 גרם
    סיבים תזונתיים 5.9 גרם 5.9 גרם
    שומן רווי 124.1 גרם 124.1 גרם
    כולסטרול 1181.6 מ״ג 1181.6 מ״ג
    סידן 200.0 מ״ג 200.0 מ״ג
    ברזל 5.3 מ״ג 5.3 מ״ג
    אשלגן 687.7 מ״ג 687.7 מ״ג
    אבץ 4.0 מ״ג 4.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
25 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מלית

הגשה

  • 4 תותים בינוניים
    חתוכים לחצאים לאורך

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  2. במיקסר עם וו בלון מקציפים את הביצים עם הסוכר לקציפה יציבה ובהירה.
  3. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, המלח וגרידת הלימון תוך כדי ערבול במהירות איטית ולבסוף מוסיפים את השמן. מעבדים מעט.
  4. בעזרת מרית, משטחים את הבלילה בתבנית האפייה המרופדת נייר ואופים 15 דקות. מצננים, הופכים ומסירים בזהירות את נייר האפייה.
  5. מכינים את המילוי: במיקסר עם וו בלון מקציפים שמנת מתוקה וסוכר לקצפת יציבה.
  6. מורחים שכבת ריבת תות על העוגה ומעליה 3/4 מכמות הקצפת. מניחים תותים טריים חצויים על הקצפת ומגלגלים לגלילה הדוקה.
  7. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקפיא לשעתיים.
  8. מוציאים את הרולדה מהמקפיא, מצפים בקצפת שנותרה ומפזרים תותים טריים מעל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת רולדה קלאסית עם קצפת ותותים של מיקי שמו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (9)

Avatar

    Avatar
    יעל בוגין

    האם אפשר להחליף את הקמח בקמח שקדים?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי יעל, כן אפשרי.

    Avatar
    אפרת

    לא משמנים את הנייר אפיה?זה לא ידבק?

      Avatar
      מערכת Foody

      לא 🙂

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות