הכי שוקולדית והכי לילדים: עוגת שוקולד בחושה

כל אחד צריך שיהיה לו מתכון של עוגת שוקולד בחושה שמכינים בקערה אחת. עוגה רכה ואוורירית עם ציפוי עשיר של שוקולד חלב ואגוזים
כל אחד צריך שיהיה לו מתכון של עוגת שוקולד בחושה שמכינים בקערה אחת. עוגה רכה ואוורירית עם ציפוי עשיר של שוקולד חלב ואגוזים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    4992
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4992.2 קק״ל 4992.2 קק״ל
    פחמימות 598.0 גרם 598.0 גרם
    סוכר 161.8 גרם 161.8 גרם
    שומן 318.0 גרם 318.0 גרם
    נתרן 5135.0 מ״ג 5135.0 מ״ג
    חלבון 76.8 גרם 76.8 גרם
    סיבים תזונתיים 41.2 גרם 41.2 גרם
    שומן רווי 76.0 גרם 76.0 גרם
    כולסטרול 183.0 מ״ג 183.0 מ״ג
    סידן 736.0 מ״ג 736.0 מ״ג
    ברזל 18.7 מ״ג 18.7 מ״ג
    אשלגן 11000.7 מ״ג 11000.7 מ״ג
    אבץ 21.4 מ״ג 21.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    4992
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4992.2 קק״ל 4992.2 קק״ל
    פחמימות 598.0 גרם 598.0 גרם
    סוכר 161.8 גרם 161.8 גרם
    שומן 318.0 גרם 318.0 גרם
    נתרן 5135.0 מ״ג 5135.0 מ״ג
    חלבון 76.8 גרם 76.8 גרם
    סיבים תזונתיים 41.2 גרם 41.2 גרם
    שומן רווי 76.0 גרם 76.0 גרם
    כולסטרול 183.0 מ״ג 183.0 מ״ג
    סידן 736.0 מ״ג 736.0 מ״ג
    ברזל 18.7 מ״ג 18.7 מ״ג
    אשלגן 11000.7 מ״ג 11000.7 מ״ג
    אבץ 21.4 מ״ג 21.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


עוגה

ציפוי


שימוש בסוכר סטרוויה לוגו חוסך לכם 990 קלוריות במתכון זה!

אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה: מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבניות.
  2. מערבבים בקערה בעזרת מטרפה את קמח, סוכר טרוביה, קקאו, מלח ואבקת סודה לשתייה.

    TRUVIA עוגת שוקולד בחושה (צילום: אפיק גבאי)
    מערבבים היטב לפני שמכניסים לתנור (צילום: אפיק גבאי)

  3. מוסיפים שמן, לבן וסודה (משקה). ממשיכים לטרוף עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים.
  4. מוזגים את התערובת בצורה שווה בין שתי התבניות. 
  5. מכניסים לתנור ואופים 45 דקות (עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש). מוציאים מהתנור ומקררים.
  6. מכינים את הציפוי: ממיסים את שוקולד החלב בקערה (במיקרו או בבן מארי) ומערבבים  עם האגוזים. מצפים את העוגה ומגישים.

הערות

  • המתכון מתאים לשתי תבניות אינגליש קייק קטנות
מתכונים נוספים שכדאי להכיר
הכי שוקולדית והכי לילדים: עוגת שוקולד בחושה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (18)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות