הכי שוקולדית והכי לילדים: עוגת שוקולד בחושה

כל אחד צריך שיהיה לו מתכון של עוגת שוקולד בחושה שמכינים בקערה אחת. עוגה רכה ואוורירית עם ציפוי עשיר של שוקולד חלב ואגוזים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

עוגה

ציפוי

שימוש בסוכר סטרוויה לוגו חוסך לכם 990 קלוריות במתכון זה!

אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה: מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבניות.
  2. מערבבים בקערה בעזרת מטרפה את קמח, סוכר טרוביה, קקאו, מלח ואבקת סודה לשתייה.

    TRUVIA עוגת שוקולד בחושה (צילום: אפיק גבאי)
    מערבבים היטב לפני שמכניסים לתנור (צילום: אפיק גבאי)

  3. מוסיפים שמן, לבן וסודה (משקה). ממשיכים לטרוף עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים.
  4. מוזגים את התערובת בצורה שווה בין שתי התבניות. 
  5. מכניסים לתנור ואופים 45 דקות (עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש). מוציאים מהתנור ומקררים.
  6. מכינים את הציפוי: ממיסים את שוקולד החלב בקערה (במיקרו או בבן מארי) ומערבבים  עם האגוזים. מצפים את העוגה ומגישים.

הערות

  • המתכון מתאים לשתי תבניות אינגליש קייק קטנות
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 5151.4 קק״ל 5151.4 קק״ל
פחמימות 563.9 גרם 563.9 גרם
שומן 333.0 גרם 333.0 גרם
נתרן 5142.5 מ״ג 5142.5 מ״ג
חלבון 74.2 גרם 74.2 גרם
סיבים תזונתיים 41.2 גרם 41.2 גרם
שומן רווי 85.2 גרם 85.2 גרם
כולסטרול 183.0 מ״ג 183.0 מ״ג
סידן 736.0 מ״ג 736.0 מ״ג
ברזל 18.7 מ״ג 18.7 מ״ג
אשלגן 11000.7 מ״ג 11000.7 מ״ג
אבץ 20.3 מ״ג 20.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (5)

    Avatar
    קרן

    האם ניתן להשתמש בקמח מלא במקום בקמח הלבן? תודה והמשך יום טוב

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody