עוגת שוקולד וקצפת ללא גלוטן

מתכון מצוין לעוגת שוקולד קלאסית, יפה ועשירה שילדים אוהבים. והבונוס? העוגה ללא גלוטן כלל! בהכנה פשוטה מאוד תקבלו עוגה מתוקה עם קצפת רכה וזילוף שוקולד מלמעלה
מתכון מצוין לעוגת שוקולד קלאסית, יפה ועשירה שילדים אוהבים. והבונוס? העוגה ללא גלוטן כלל! בהכנה פשוטה מאוד תקבלו עוגה מתוקה עם קצפת רכה וזילוף שוקולד מלמעלה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 1]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
    403
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 402.6 קק״ל 4026.2 קק״ל
    פחמימות 49.6 גרם 496.4 גרם
    שומן 18.8 גרם 188.4 גרם
    נתרן 265.2 מ״ג 2652.4 מ״ג
    חלבון 8.8 גרם 88.3 גרם
    סיבים תזונתיים 3.6 גרם 35.5 גרם
    שומן רווי 9.3 גרם 93.3 גרם
    כולסטרול 180.4 מ״ג 1803.8 מ״ג
    סידן 84.2 מ״ג 842.3 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 16.5 מ״ג
    אשלגן 333.3 מ״ג 3333.4 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 9.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
    403
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 402.6 קק״ל 4026.2 קק״ל
    פחמימות 49.6 גרם 496.4 גרם
    שומן 18.8 גרם 188.4 גרם
    נתרן 265.2 מ״ג 2652.4 מ״ג
    חלבון 8.8 גרם 88.3 גרם
    סיבים תזונתיים 3.6 גרם 35.5 גרם
    שומן רווי 9.3 גרם 93.3 גרם
    כולסטרול 180.4 מ״ג 1803.8 מ״ג
    סידן 84.2 מ״ג 842.3 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 16.5 מ״ג
    אשלגן 333.3 מ״ג 3333.4 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 9.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 1]

מצרכים

מצרכים


plus minus

שוקולד לזילוף

פירות

קישוט


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מכינים את העוגה: במיקסר עם וו הקצפה מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד ליצירת קצף.

    מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד ליצירת קצף (צילום: שניר גוואטה)
    מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד ליצירת קצף (צילום: שניר גוואטה)

  3. מערבבים את החלמונים ואינסטנט פודינג שוקולד עד לקבלת מרקם אחיד, ומקפלים עם הקצף.
  4. אופים בתבנית 26 משומנת כ-40 דק’, מוציאים ומקררים לחלוטין.
  5. מכינים את הקצפת: במיקסר עם וו הקצפה מקציפים פודינג וניל עם שמנת מתוקה וכוס חלב עד ליצירת קצפת חלקה. מורחים את הקרם מעל התחתית האפויה.
  6. מכינים את השוקולד לזילוף: ממיסים שוקולד מריר עם 2 כפות חלב. מחכים שיתקרר מעט ומוסיפים את הביצה הטרופה אל השוקולד החמים.
  7. מזלפים את קרם השוקולד מעל הקרם הראשון בעדינות. מכסים, מניחים במקרר לפחות ל-4 שעות לפני ההגשה.
    עוגת שוקולד וקצפת ללא גלוטן (צילום: שניר גוואטה)
    עוגת שוקולד וקצפת ללא גלוטן (צילום: שניר גוואטה)

    8. במעבד המזון פורסים לקוביות את התפוחים, הקיווי, האפרסמונים והתותים, מוסיפים מספר עלי נענע טרייה ומגישים לצד העוגה. (ניתן לבחור פירות שונים לפי העונה).

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת שוקולד וקצפת ללא גלוטן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות