עוגת שוקולד חמה במילוי קרם תפוצ’יפס ושוקולד לבן

תומר אומנסקי בעוד מתכון מושלם והפעם הקינוח המתוק והאהוב בטוויסט קראנצ'י במיוחד - עוגת שוקולד חמה במילוי קרם תפוצ'יפס ושוקולד לבן
תומר אומנסקי בעוד מתכון מושלם והפעם הקינוח המתוק והאהוב בטוויסט קראנצ'י במיוחד - עוגת שוקולד חמה במילוי קרם תפוצ'יפס ושוקולד לבן
  • תומר אומנסקי
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    51385
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 51384.9 קק״ל 51384.9 קק״ל
    פחמימות 5016.2 גרם 5016.2 גרם
    שומן 3141.5 גרם 3141.5 גרם
    נתרן 1835.1 מ״ג 1835.1 מ״ג
    חלבון 426.0 גרם 426.0 גרם
    סיבים תזונתיים 392.4 גרם 392.4 גרם
    שומן רווי 1088.2 גרם 1088.2 גרם
    כולסטרול 1669.1 מ״ג 1669.1 מ״ג
    סידן 1024.8 מ״ג 1024.8 מ״ג
    ברזל 25.5 מ״ג 25.5 מ״ג
    אשלגן 3272.0 מ״ג 3272.0 מ״ג
    אבץ 102.0 מ״ג 102.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    51385
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 51384.9 קק״ל 51384.9 קק״ל
    פחמימות 5016.2 גרם 5016.2 גרם
    שומן 3141.5 גרם 3141.5 גרם
    נתרן 1835.1 מ״ג 1835.1 מ״ג
    חלבון 426.0 גרם 426.0 גרם
    סיבים תזונתיים 392.4 גרם 392.4 גרם
    שומן רווי 1088.2 גרם 1088.2 גרם
    כולסטרול 1669.1 מ״ג 1669.1 מ״ג
    סידן 1024.8 מ״ג 1024.8 מ״ג
    ברזל 25.5 מ״ג 25.5 מ״ג
    אשלגן 3272.0 מ״ג 3272.0 מ״ג
    אבץ 102.0 מ״ג 102.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות שוקולד
תומר אומנסקי
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


תבנית קאפקייק ענק (סיליקון)

מילוי


אופן הכנה

  1. מכינים את המילוי: טוחנים במעבד מזון את התפוצ’יפס ומוסיפים לו כף שמן. טוחנים עד לקבלת מחית (מרקם של טחינה) אם לא נוצרת מחית, מוסיפים עוד כף שמן.

    מכינים את המילוי. צילום: נמרוד סונדרס
    מכינים את המילוי. צילום: נמרוד סונדרס

  2. ממיסים שוקולד לבן בפולסים במיקרוגל ומערבבים היטב. מאחדים בין השוקולד למחית התפוצ’יפס ומערבבים.

    מאחדים בין השוקולד למחית התפוצ'יפס ומערבבים. צילום: נמרוד סונדרס
    מאחדים בין השוקולד למחית התפוצ’יפס ומערבבים. צילום: נמרוד סונדרס

  3. מזלפים את המילוי לתבניות פרלינים/כדסקיות על נייר אפייה ומכניסים להקפאה.

    מזלפים את המילוי לתבניות פרלינים/כדסקיות. צילום: נמרוד סונדרס
    מזלפים את המילוי לתבניות פרלינים/כדסקיות. צילום: נמרוד סונדרס

  4. מכינים את העוגה: בקערה ממיסים יחד שוקולד, חמאה ושמנת מתוקה ומערבבים לאיחוד.

    מכינים את העוגה.צילום: נמרוד סונדרס
    מכינים את העוגה.צילום: נמרוד סונדרס

  5. בקערת מיקסר מקציפים את הביצים והסוכר כ-7 דקות עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית.
  6. מאחדים בין תערובת הביצים לתערובות השוקולד, מוסיפים פנימה את הקמח והשקדים ומקפלים לאיחוד מלא.
    מאחדים בין תערובת הביצים לתערובות השוקולד. צילום: נמרוד סונדרס
    מאחדים בין תערובת הביצים לתערובות השוקולד. צילום: נמרוד סונדרס

    מוסיפים פנימה את הקמח והשקדים ומקפלים לאיחוד מלא. צילום: נמרוד סונדרס
    מוסיפים פנימה את הקמח והשקדים ומקפלים לאיחוד מלא. צילום: נמרוד סונדרס

  7. מוזגים את בלילת העוגה לתבניות הגשה אישיות ומשומנות, מניחים באמצע את מילוי השוקולד הקפוא ואופים בחום של 180 מעלות טורבו כ-12-15 דקות.

    מניחים באמצע את מילוי השוקולד הקפוא. צילום: נמרוד סונדרס
    מניחים באמצע את מילוי השוקולד הקפוא. צילום: נמרוד סונדרס

  8. לאחר האפייה מזלפים מעל מעט שוקולד לבן מומס, מפזרים פירורי תפוצ’יפס וצוללים פנימה.
    לאחר האפייה מזלפים מעל מעט שוקולד לבן מומס. צילום: נמרוד סונדרס
    לאחר האפייה מזלפים מעל מעט שוקולד לבן מומס. צילום: נמרוד סונדרס
    מפזרים פירורי תפוצ'יפס וצוללים פנימה. צילום: נמרוד סונדרס
    מפזרים פירורי תפוצ’יפס וצוללים פנימה. צילום: נמרוד סונדרס

    עוגת שוקולד חמה במילוי קרם תפוצ'יפס ושוקולד לבן. צילום: נמרוד סונדרס
    עוגת שוקולד חמה במילוי קרם תפוצ’יפס ושוקולד לבן. צילום: נמרוד סונדרס

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת שוקולד חמה במילוי קרם תפוצ’יפס ושוקולד לבן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      איזה כיף להם! בהצלחה (:

    Avatar
    אורית שלח

    וואו מנה חדשה ממש נראית טוב

קטגוריות

אביזרים

טכניקות