עוגת שוקולד חמה עם הפתעת פררו רושה

עוגת שוקולד חמה עם הפתעת פררו רושה זו עוגה זריזה ופשוטה להכנה שמכינים מתערובת מוכנה ומגישים עם רוטב שוקולד חם. ההפתעה מסתתרת בפנים
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה במילוי פררו רושה: מחממים תנור ל-180מעלות.
  2. מכינים את העוגה לפי ההוראות על האריזה.
  3. מזלפים לכלי אפייה אישיים (מנייר או אלומיניום) משומנים בתרסיס שמן.
  4. מחביאים בכל עוגה ממתק פררו רושה. אופים כ-10-12 דקות, עד שהשוליים מתייצבים.
  5. מגישים מיד.
  6. מכינים רוטב, מקשטים ומגישים: בסיר קטן מחממים לסף רתיחה שמנת מתוקה. יוצקים על השוקולד ומערבבים עד שהוא נמס.
  7. מוזגים לצלחת, מקשטים בנקודות שוקולד לבן ובעזרת קיסם מערבלים קלות ליצירת קישוטים.
  8. שמים במרכז הצלחת את העוגה ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 195.1 קק״ל 780.5 קק״ל
פחמימות 23.9 גרם 95.5 גרם
שומן 10.1 גרם 40.6 גרם
נתרן 14.3 מ״ג 57.0 מ״ג
חלבון 2.4 גרם 9.6 גרם
סיבים תזונתיים 2.0 גרם 8.1 גרם
שומן רווי 6.6 גרם 26.2 גרם
כולסטרול 3.1 מ״ג 12.5 מ״ג
סידן 41.9 מ״ג 167.6 מ״ג
ברזל 1.8 מ״ג 7.0 מ״ג
אשלגן 191.8 מ״ג 767.0 מ״ג
אבץ 0.8 מ״ג 3.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody