עוגת שוקולד חמה עם הפתעת פררו רושה

עוגת שוקולד חמה עם הפתעת פררו רושה זו עוגה זריזה ופשוטה להכנה שמכינים מתערובת מוכנה ומגישים עם רוטב שוקולד חם. ההפתעה מסתתרת בפנים
עוגת שוקולד חמה עם הפתעת פררו רושה זו עוגה זריזה ופשוטה להכנה שמכינים מתערובת מוכנה ומגישים עם רוטב שוקולד חם. ההפתעה מסתתרת בפנים
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    670
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 670.1 קק״ל 2680.5 קק״ל
    פחמימות 84.3 גרם 337.0 גרם
    שומן 35.1 גרם 140.6 גרם
    נתרן 74.3 מ״ג 297.0 מ״ג
    חלבון 10.8 גרם 43.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 8.1 גרם
    שומן רווי 10.7 גרם 42.7 גרם
    כולסטרול 3.1 מ״ג 12.5 מ״ג
    סידן 41.9 מ״ג 167.6 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 7.0 מ״ג
    אשלגן 191.8 מ״ג 767.0 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    670
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 670.1 קק״ל 2680.5 קק״ל
    פחמימות 84.3 גרם 337.0 גרם
    שומן 35.1 גרם 140.6 גרם
    נתרן 74.3 מ״ג 297.0 מ״ג
    חלבון 10.8 גרם 43.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 8.1 גרם
    שומן רווי 10.7 גרם 42.7 גרם
    כולסטרול 3.1 מ״ג 12.5 מ״ג
    סידן 41.9 מ״ג 167.6 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 7.0 מ״ג
    אשלגן 191.8 מ״ג 767.0 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה במילוי פררו רושה: מחממים תנור ל-180מעלות.
  2. מכינים את העוגה לפי ההוראות על האריזה.
  3. מזלפים לכלי אפייה אישיים (מנייר או אלומיניום) משומנים בתרסיס שמן.
  4. מחביאים בכל עוגה ממתק פררו רושה. אופים כ-10-12 דקות, עד שהשוליים מתייצבים.
  5. מגישים מיד.
  6. מכינים רוטב, מקשטים ומגישים: בסיר קטן מחממים לסף רתיחה שמנת מתוקה. יוצקים על השוקולד ומערבבים עד שהוא נמס.
  7. מוזגים לצלחת, מקשטים בנקודות שוקולד לבן ובעזרת קיסם מערבלים קלות ליצירת קישוטים.
  8. שמים במרכז הצלחת את העוגה ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת שוקולד חמה עם הפתעת פררו רושה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות