
העוגה המחוררת: עוגת שוקולד עסיסית שתטריף אתכם
עוגת שוקולד עסיסית ומחוררת בטעמי שוקולד וקפה, שמטרתה הוא לאפשר לרוטב השוקולד לחדור אל העוגה ולהפוך אותה לרכה ופשוט מושלמת!
עוגת שוקולד עסיסית ומחוררת בטעמי שוקולד וקפה, שמטרתה הוא לאפשר לרוטב השוקולד לחדור אל העוגה ולהפוך אותה לרכה ופשוט מושלמת!
- רות אוליבר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4387.5 קק״ל 4387.5 קק״לפחמימות 540.4 גרם 540.4 גרםשומן 209.7 גרם 209.7 גרםנתרן 4008.7 מ״ג 4008.7 מ״גחלבון 68.8 גרם 68.8 גרםסיבים תזונתיים 8.5 גרם 8.5 גרםשומן רווי 37.1 גרם 37.1 גרםכולסטרול 1189.6 מ״ג 1189.6 מ״גסידן 312.7 מ״ג 312.7 מ״גברזל 13.3 מ״ג 13.3 מ״גאשלגן 1332.0 מ״ג 1332.0 מ״גאבץ 7.7 מ״ג 7.7 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל 3 שעות
-
קלוריות4388
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4387.5 קק״ל 4387.5 קק״לפחמימות 540.4 גרם 540.4 גרםשומן 209.7 גרם 209.7 גרםנתרן 4008.7 מ״ג 4008.7 מ״גחלבון 68.8 גרם 68.8 גרםסיבים תזונתיים 8.5 גרם 8.5 גרםשומן רווי 37.1 גרם 37.1 גרםכולסטרול 1189.6 מ״ג 1189.6 מ״גסידן 312.7 מ״ג 312.7 מ״גברזל 13.3 מ״ג 13.3 מ״גאשלגן 1332.0 מ״ג 1332.0 מ״גאבץ 7.7 מ״ג 7.7 מ״גסגור
עוגת שוקולד עסיסית ומיוחדת, שתהפוך להתמכרות מהרגע הראשון. באנגלית היא נקראת “POKE CAKE” ונקראת כך בגלל החורים שבתוכה, שמאפשרים לרוטב הסמיך לחדור אל תוך העוגה עצמה ולתת לה טעם עשיר, נימוח, שממלא את הפה שלנו ברוטב שוקולד מתוק שלא טעמתם כמוהו. עוגה ייחודית ומדהימה, רוצו לנסות!
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 3 שעות | קלוריות 4388 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגה
רוטב
-
1 1/2 מיכלים רוטב שמנת עם שוקולד יטבתה 9%
גאנש
-
1/2 מיכל רוטב שמנת עם שוקולד יטבתה 9%
-
100 גרם שוקולד מריר

אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
- מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים ובקערה נפרדת, מערבבים את כל החומרים הרטובים.
- מוסיפים את החומרים היבשים לרטובים תוך כדי ערבוב, ליצירת תערובת אחידה.
- יוצקים לתבנית ואופים במשך כ- 40 דקות, עד שהעוגה זהובה וקיסם יוצא יבש עם פירורים לחים.
- בעוד העוגה חמה, מחוררים אותה כמו “מסננת” בעזרת הידית של כף העץ.
- יוצקים את הרוטב לחורים וקצת מעל ומניחים לרוטב להיספג ולהתקרר.
- מכינים את הגאנש: מחממים במיקרוגל את רוטב השמנת- שוקולד יחד עם השוקולד המריר בפולסים ומערבבים מדי פעם, עד שמתקבלת תערובת אחידה וחלקה.
- מצפים את העוגה ומקררים. פורסים ומגישים.

אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
- מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים ובקערה נפרדת, מערבבים את כל החומרים הרטובים.
- מוסיפים את החומרים היבשים לרטובים תוך כדי ערבוב, ליצירת תערובת אחידה.
- יוצקים לתבנית ואופים במשך כ- 40 דקות, עד שהעוגה זהובה וקיסם יוצא יבש עם פירורים לחים.
- בעוד העוגה חמה, מחוררים אותה כמו “מסננת” בעזרת הידית של כף העץ.
- יוצקים את הרוטב לחורים וקצת מעל ומניחים לרוטב להיספג ולהתקרר.
- מכינים את הגאנש: מחממים במיקרוגל את רוטב השמנת- שוקולד יחד עם השוקולד המריר בפולסים ומערבבים מדי פעם, עד שמתקבלת תערובת אחידה וחלקה.
- מצפים את העוגה ומקררים. פורסים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?
כן