רקע יטבתה

העוגה המחוררת: עוגת שוקולד עסיסית שתטריף אתכם

עוגת שוקולד עסיסית ומחוררת בטעמי שוקולד וקפה, שמטרתה הוא לאפשר לרוטב השוקולד לחדור אל העוגה ולהפוך אותה לרכה ופשוט מושלמת!
עוגת שוקולד עסיסית ומחוררת בטעמי שוקולד וקפה, שמטרתה הוא לאפשר לרוטב השוקולד לחדור אל העוגה ולהפוך אותה לרכה ופשוט מושלמת!
  • רות אוליבר
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    4388
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4387.5 קק״ל 4387.5 קק״ל
    פחמימות 540.4 גרם 540.4 גרם
    שומן 209.7 גרם 209.7 גרם
    נתרן 4008.7 מ״ג 4008.7 מ״ג
    חלבון 68.8 גרם 68.8 גרם
    סיבים תזונתיים 8.5 גרם 8.5 גרם
    שומן רווי 37.1 גרם 37.1 גרם
    כולסטרול 1189.6 מ״ג 1189.6 מ״ג
    סידן 312.7 מ״ג 312.7 מ״ג
    ברזל 13.3 מ״ג 13.3 מ״ג
    אשלגן 1332.0 מ״ג 1332.0 מ״ג
    אבץ 7.7 מ״ג 7.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    4388
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4387.5 קק״ל 4387.5 קק״ל
    פחמימות 540.4 גרם 540.4 גרם
    שומן 209.7 גרם 209.7 גרם
    נתרן 4008.7 מ״ג 4008.7 מ״ג
    חלבון 68.8 גרם 68.8 גרם
    סיבים תזונתיים 8.5 גרם 8.5 גרם
    שומן רווי 37.1 גרם 37.1 גרם
    כולסטרול 1189.6 מ״ג 1189.6 מ״ג
    סידן 312.7 מ״ג 312.7 מ״ג
    ברזל 13.3 מ״ג 13.3 מ״ג
    אשלגן 1332.0 מ״ג 1332.0 מ״ג
    אבץ 7.7 מ״ג 7.7 מ״ג
    סגור

עוגת שוקולד עסיסית ומיוחדת, שתהפוך להתמכרות מהרגע הראשון. באנגלית היא נקראת “POKE CAKE” ונקראת כך בגלל החורים שבתוכה, שמאפשרים לרוטב הסמיך לחדור אל תוך העוגה עצמה ולתת לה טעם עשיר, נימוח, שממלא את הפה שלנו ברוטב שוקולד מתוק שלא טעמתם כמוהו. עוגה ייחודית ומדהימה, רוצו לנסות!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


עוגה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
  2. מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים ובקערה נפרדת, מערבבים את כל החומרים הרטובים.
  3. מוסיפים את החומרים היבשים לרטובים תוך כדי ערבוב, ליצירת תערובת אחידה.
  4. יוצקים לתבנית ואופים במשך כ- 40 דקות, עד שהעוגה זהובה וקיסם יוצא יבש עם פירורים לחים.
  5. בעוד העוגה חמה, מחוררים אותה כמו “מסננת” בעזרת הידית של כף העץ.
  6. יוצקים את הרוטב לחורים וקצת מעל ומניחים לרוטב להיספג ולהתקרר.
  7. מכינים את הגאנש: מחממים במיקרוגל את רוטב השמנת- שוקולד יחד עם השוקולד המריר בפולסים ומערבבים מדי פעם, עד שמתקבלת תערובת אחידה וחלקה.
  8. מצפים את העוגה ומקררים. פורסים ומגישים.
פוק קייק מלאה בחורים ובטעם. צילום: שי נייבורג, סטיילינג: נעמה רן
פוק קייק מלאה בחורים ובטעם. צילום: שי נייבורג, סטיילינג: נעמה רן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
העוגה המחוררת: עוגת שוקולד עסיסית שתטריף אתכם

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות