רקע יד מרדכי

עוגת שוקולד פרווה רכה ועסיסית

לפעמים העוגה הפשוטה ביותר היא העוגה הטובה ביותר. בלי הרבה מאמץ, בתוף 45 דקות תוכל להיות לכם עוגת שוקולד פרווה מתוקה, נימוחה ועסיסית
לפעמים העוגה הפשוטה ביותר היא העוגה הטובה ביותר. בלי הרבה מאמץ, בתוף 45 דקות תוכל להיות לכם עוגת שוקולד פרווה מתוקה, נימוחה ועסיסית
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
65 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    5539
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5538.5 קק״ל 5538.5 קק״ל
    פחמימות 619.3 גרם 619.3 גרם
    שומן 313.4 גרם 313.4 גרם
    נתרן 4529.1 מ״ג 4529.1 מ״ג
    חלבון 77.3 גרם 77.3 גרם
    סיבים תזונתיים 28.6 גרם 28.6 גרם
    שומן רווי 87.2 גרם 87.2 גרם
    כולסטרול 764.6 מ״ג 764.6 מ״ג
    סידן 340.4 מ״ג 340.4 מ״ג
    ברזל 28.7 מ״ג 28.7 מ״ג
    אשלגן 2813.9 מ״ג 2813.9 מ״ג
    אבץ 13.7 מ״ג 13.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    5539
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5538.5 קק״ל 5538.5 קק״ל
    פחמימות 619.3 גרם 619.3 גרם
    שומן 313.4 גרם 313.4 גרם
    נתרן 4529.1 מ״ג 4529.1 מ״ג
    חלבון 77.3 גרם 77.3 גרם
    סיבים תזונתיים 28.6 גרם 28.6 גרם
    שומן רווי 87.2 גרם 87.2 גרם
    כולסטרול 764.6 מ״ג 764.6 מ״ג
    סידן 340.4 מ״ג 340.4 מ״ג
    ברזל 28.7 מ״ג 28.7 מ״ג
    אשלגן 2813.9 מ״ג 2813.9 מ״ג
    אבץ 13.7 מ״ג 13.7 מ״ג
    סגור

עוגת שוקולד פרווה היא עוגה מנצחת. היא מתאימה כמעט לכל אירוע וילדים ומבוגרים משתגעים עליה. תוסיפו לכך את העובדה שהיא פרווה, לא חלבית, לא בשרית ובכלל קיבלתם קינוח שקשה ליפול איתו. ובעצם איך אפשר לא להצליח עם עוגה שיש בה שוקולד?

קרם הקוקוס משתלב באופן מושלם עם ציפוי השוקולד, הופך את העוגה לעוגת שוקולד פרווה שאף אחד לא יאמין לכם שהיא פרווה. היא רכה, שחומה, עשירה – פשוט נהדרת. בפעם הבאה שתצטרכו להכין עוגת שוקולד פרווה, בלי חלב, לגן הילדים או קינוח פרווה לארוחת החג או סתם משהו מתוק וכשר לאורחים –  אל תחשבו יותר מדי, לכו על בטוח.

לא חייבים להיות קונדיטורים כדי להצליח עם העוגה הזאת. מה שאתם צריכים זה 45 דקות פנויות ולצאת לדרך. בסיום ההכנה תקבלו עוגה משגעת, שתשגע את כולם. לא פחות חשוב מזה – עוגה שכל אחד יכול להכין לבד בבית. זה מסוג הרגעים שאפשר להוכיח שפרווה יכול להיות טעים, אפילו טעים מאוד.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
65 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


קרם


אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה: מחממים תנור לטמפרטורה של 175 מעלות ומשמנים תבנית.
  2. מערבבים בקערת מיקסר מים רותחים, שוקולד ואבקת קקאו. משהים דקה ומערבבים עם כף עץ לתערובת חלקה ואחידה.
  3. מוסיפים את שאר חומרי העוגה ומערבלים עם וו גיטרה לתערובת חלקה ואחידה.
  4. יוצקים לתבנית ומחליקים.
  5. אופים 40-35 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש עם פירורים לחים. מצננים היטב.
  6. מכינים את הציפוי: ממיסים שוקולד במיקרוגל או באמבט מים חמים (באן מארי) ומערבבים למשחה חלקה.
  7. מוסיפים קרם קוקוס ומערבבים. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-20 דקות, עד שהציפוי קרמי ונוח למריחה.
  8. מצפים: אם רוצים מעצבים את העוגה לצורה מסוימת. יוצקים את הציפוי על העוגה ומחליקים בפלטה או מרית.

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת שוקולד פרווה רכה ועסיסית

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    jenny salomon

    יאאאמי🍫🍫

תגובות (25)

Avatar

    Avatar
    מיכל עמיר

    לא צריך להקציף את הביצים עם סוכר בנפרד?

      Avatar
      Foody team

      לא, אין צורך

    Avatar
    תהל עמר

    אימלה ואבלה טעים מאוד ממליצה בטירוף הכנתי ליום הולגת של חברה וזה יצא פשוט היסטרי💕😯 (תוסיפו בסוף עוד חצי כוס מים חמים כי אם לא זה יצא לכם בצק)

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה תהל איזה כיף לשמוע!!! 🙂

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות