עוגת שוקולד קוקוס בשכבות

קרין גורן מכינה עוגת שוקולד קוקוס טעימה המורכבת מעוגת שוקולד עסיסית בתחתית, שכבת מלית קוקוס וציפוי גנאש שוקולד מריר
קרין גורן מכינה עוגת שוקולד קוקוס טעימה המורכבת מעוגת שוקולד עסיסית בתחתית, שכבת מלית קוקוס וציפוי גנאש שוקולד מריר
  • קרין גורן
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 50 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    680
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 680.3 קק״ל 8163.2 קק״ל
    פחמימות 59.8 גרם 717.5 גרם
    שומן 46.1 גרם 553.1 גרם
    נתרן 101.8 מ״ג 1221.9 מ״ג
    חלבון 8.8 גרם 105.6 גרם
    סיבים תזונתיים 5.6 גרם 66.7 גרם
    שומן רווי 24.6 גרם 295.5 גרם
    כולסטרול 116.1 מ״ג 1393.1 מ״ג
    סידן 91.2 מ״ג 1094.5 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 25.4 מ״ג
    אשלגן 679.5 מ״ג 8153.9 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 21.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 50 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    680
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 680.3 קק״ל 8163.2 קק״ל
    פחמימות 59.8 גרם 717.5 גרם
    שומן 46.1 גרם 553.1 גרם
    נתרן 101.8 מ״ג 1221.9 מ״ג
    חלבון 8.8 גרם 105.6 גרם
    סיבים תזונתיים 5.6 גרם 66.7 גרם
    שומן רווי 24.6 גרם 295.5 גרם
    כולסטרול 116.1 מ״ג 1393.1 מ״ג
    סידן 91.2 מ״ג 1094.5 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 25.4 מ״ג
    אשלגן 679.5 מ״ג 8153.9 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 21.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
9 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


תחתית שוקולד

שכבת קוקוס

ציפוי שוקולד


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-160 מעלות במצב טורבו. משמנים את התבנית.
  2. בקערה גדולה מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, הסוכר והקקאו. יוצרים גומה במרכז ומוסיפים את שאר מרכיבי תחתית השוקולד. מערבבים במטרפה כמה שפחות, רק עד שהחומרים היבשים נטמעים, והבלילה כמעט חלקה.
  3. משטחים את הבלילה בתבנית ואופים 45-40 דקות לעוגה קפיצית ויציבה למגע, או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים. מצננים.
  4. מכינים את שכבת הקוקוס: בסיר בינוני על אש נמוכה מחממים להמסה את החלב, הסוכר והחמאה. מגבירים להבה ומרתיחים 10 שניות בלבד. מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הקוקוס.
  5. משטחים את תערובת הקוקוס החמה על תחתית השוקולד ומיישרים בעזרת פלטה או גב של כף. מצננים ומעבירים להתייצבות של 30 דקות במקפיא.
  6. מכינים את הציפוי: ממיסים במיקרוגל את השמנת המתוקה והשוקולד וטורפים לרוטב אחיד. מצננים מעט. מוזגים את הרוטב על העוגה הקרה ומטים את התבנית עד שהעוגה מצופה בשכבה אחידה. מקפיאים 10 דקות להתייצבות הציפוי.
  7. פורסים בסכין טבולה במים רותחים (מנגבים בין חיתוך לחיתוך) ומגישים. שומרים במקרר בכלי סגור.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת שוקולד קוקוס בשכבות

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    הדס לוי

    עוגה טעימה בטירוף של האלופה קרין גורן.

    Avatar
    הדס לוי

תגובות (13)

Avatar

    Avatar
    חני

    תודה! האם יש דרך להפוך את העודה לפרווה?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי חני, כן, אפשר להמיר את השמנת החמוצה ביוגורט צמחי, את השמנת המתוקה בשמנת צמחית, את החמאה במחמאה/מרגרינה/נטורינה ואת החלב בחלב צמחי (סויה, שקדים וכו’)

    Avatar
    דבורה לוי

    בטעות דירגתי את העוגה ב-3 כוכבים, ניסיתי לתקן ללא הצלחה, מגיע לה 5 כוכבים+ עוגה מוצלחת במיוחד.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות