עוגת שוקו מוקה קרמית ומשגעת של רון יוחננוב
מה יותר טוב מעוגה וקפה? עוגת קפה-שוקולד! מתכון מהמם של רון יוחננוב לעוגת שוקו מוקה עם שכבות של קרם טעים. עוגה שתשאיר את כולם עם טעם של עוד, הבטחה שלנו
מה יותר טוב מעוגה וקפה? עוגת קפה-שוקולד! מתכון מהמם של רון יוחננוב לעוגת שוקו מוקה עם שכבות של קרם טעים. עוגה שתשאיר את כולם עם טעם של עוד, הבטחה שלנו
- רון יוחננוב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5829.6 קק״ל 5829.6 קק״לפחמימות 480.2 גרם 480.2 גרםשומן 409.9 גרם 409.9 גרםנתרן 3438.4 מ״ג 3438.4 מ״גחלבון 97.2 גרם 97.2 גרםסיבים תזונתיים 24.3 גרם 24.3 גרםשומן רווי 246.7 גרם 246.7 גרםכולסטרול 1543.7 מ״ג 1543.7 מ״גסידן 648.1 מ״ג 648.1 מ״גברזל 26.9 מ״ג 26.9 מ״גאשלגן 2198.8 מ״ג 2198.8 מ״גאבץ 18.7 מ״ג 18.7 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 15 דק׳כולל 3 שעות ו-45 דק׳
-
קלוריות5830
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5829.6 קק״ל 5829.6 קק״לפחמימות 480.2 גרם 480.2 גרםשומן 409.9 גרם 409.9 גרםנתרן 3438.4 מ״ג 3438.4 מ״גחלבון 97.2 גרם 97.2 גרםסיבים תזונתיים 24.3 גרם 24.3 גרםשומן רווי 246.7 גרם 246.7 גרםכולסטרול 1543.7 מ״ג 1543.7 מ״גסידן 648.1 מ״ג 648.1 מ״גברזל 26.9 מ״ג 26.9 מ״גאשלגן 2198.8 מ״ג 2198.8 מ״גאבץ 18.7 מ״ג 18.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-45 דק׳ | קלוריות 5830 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
200 גרם שוקולד מריר
-
150 גרם חמאה
-
4 ביצים L
-
1כוס או 200 גרם סוכר לבן
-
1 כפית תמצית וניל
-
1 כוס קמח תופחאו קמח לבן רגיל עם כפית אבקת אפייה
-
1 קורט מלח דק
קרם
-
2מיכלים או 500 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
1 כוס חלב 3%
-
80 גרם אינסטנט פודינג בטעם וניל(שקית)
-
2 אספרסו2 שוטים של אספרסו. סה"כ 30 מ"ל
ציפוי
אופן הכנה
- מכינים את העוגה: מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- בקערה חסינה לאש ממיסים את השוקולד יחד עם החמאה.
- מוסיפים את הביצים והסוכר ומערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים את היבשים ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
- מעבירים את הבלילה לתבנית אפייה ואופים 30-35 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא פירורי.
- מוציאים מהתנור ומקררים את העוגה היטב.
- מכינים את הקרם: מקציפים במיקסר את השמנת עם החלב והפודינג. מוסיפים את תמצית הקפה (חשוב לקרר את הקפה לפני ההוספה).
- מעבירים את הקרם על העוגה ומיישרים. מעבירים לשעתיים-שלוש במקרר או חצי שעה במקפיא לפני ההגשה.
- מומלץ להגיש לצד קפה טרי מהמכונה.
אופן הכנה
- מכינים את העוגה: מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- בקערה חסינה לאש ממיסים את השוקולד יחד עם החמאה.
- מוסיפים את הביצים והסוכר ומערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים את היבשים ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
- מעבירים את הבלילה לתבנית אפייה ואופים 30-35 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא פירורי.
- מוציאים מהתנור ומקררים את העוגה היטב.
- מכינים את הקרם: מקציפים במיקסר את השמנת עם החלב והפודינג. מוסיפים את תמצית הקפה (חשוב לקרר את הקפה לפני ההוספה).
- מעבירים את הקרם על העוגה ומיישרים. מעבירים לשעתיים-שלוש במקרר או חצי שעה במקפיא לפני ההגשה.
- מומלץ להגיש לצד קפה טרי מהמכונה.
בשיתוף עם דלונגי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (21)
הקרם טעים מאד אבל הבסיס דחוס ממליצה להשתמש בבסיס אחר.
היי, אין לי תבנית עדולה.
אפשר להשתמש בתבנית בינונית גדולה 25*32, אבל לא יהיה ניתן לחלץ את העוגה ולראות את השכבות. היא עדיין תהיה טעימה כמובן