רקע ברימאג

פרוסה של אהבה: עוגת שיש קפה עם קינמון ופקאנים

רון יוחננוב במתכון מושלם לעוגת שיש קפה עם קינמון ופקאנים בכמה שלבים פשוטים, בפחות משעה ויש לכם את עוגת השיש שהולכת להדהים את כל האורחים ומושלמת ליד הקפה
רון יוחננוב במתכון מושלם לעוגת שיש קפה עם קינמון ופקאנים בכמה שלבים פשוטים, בפחות משעה ויש לכם את עוגת השיש שהולכת להדהים את כל האורחים ומושלמת ליד הקפה
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    5030
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5029.9 קק״ל 5029.9 קק״ל
    פחמימות 759.1 גרם 759.1 גרם
    שומן 189.0 גרם 189.0 גרם
    נתרן 1540.8 מ״ג 1540.8 מ״ג
    חלבון 85.6 גרם 85.6 גרם
    סיבים תזונתיים 17.1 גרם 17.1 גרם
    שומן רווי 88.1 גרם 88.1 גרם
    כולסטרול 934.9 מ״ג 934.9 מ״ג
    סידן 695.8 מ״ג 695.8 מ״ג
    ברזל 10.4 מ״ג 10.4 מ״ג
    אשלגן 1720.6 מ״ג 1720.6 מ״ג
    אבץ 9.2 מ״ג 9.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    5030
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5029.9 קק״ל 5029.9 קק״ל
    פחמימות 759.1 גרם 759.1 גרם
    שומן 189.0 גרם 189.0 גרם
    נתרן 1540.8 מ״ג 1540.8 מ״ג
    חלבון 85.6 גרם 85.6 גרם
    סיבים תזונתיים 17.1 גרם 17.1 גרם
    שומן רווי 88.1 גרם 88.1 גרם
    כולסטרול 934.9 מ״ג 934.9 מ״ג
    סידן 695.8 מ״ג 695.8 מ״ג
    ברזל 10.4 מ״ג 10.4 מ״ג
    אשלגן 1720.6 מ״ג 1720.6 מ״ג
    אבץ 9.2 מ״ג 9.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


עוגה

שכבת השיש

עיטור


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. בקערה מערבבים את הביצים עם הסוכר. לאחר מכן מוזגים את החמאה המומסת, הוניל, הקפה והחלב אל קערת הביצים, מערבבים היטב.
  3. מוספים את הקמח, מלח ואבקת האפייה. מערבבים עד שמתקבלת בלילה אחידה וחלקה.
  4. בקערה נפרדת, מערבבים את המרכיבים לתערובת השיש.
  5. מוזגים מחצית מבלילת העוגה לתבנית, מוסיפים מעל חצי מתערובת השיש ומעל מוזגים את שארית בלילת העוגה. את יתרת תערובת השיש שופכים מעל.
  6. בעזרת קצה כף, מייצרים טקסטורת שיש, מפזרים מעל פקאנים ואופים כ-40 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא עם פירורים לחים. עוגת שיש קפה עם קינמון ופקאנים. צילום: רון יוחננוב

    עוגת שיש קפה עם קינמון ופקאנים. צילום: רון יוחננוב
    עוגת שיש קפה עם קינמון ופקאנים. צילום: רון יוחננוב

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פרוסה של אהבה: עוגת שיש קפה עם קינמון ופקאנים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (37)

Avatar

    Avatar
    דנדון

    יש אפשרות להכין את העוגת עם נוזל אחר שהוא לא קפה?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר לוותר על הקפה. ובכל מקרה, אם אין לך אספרסו, אפשר להכין מקפה נמס או מגורען.

    Avatar
    חנה

    תערובת השוקולד יצאה לי מאד גרגירית ולא הצלחתילעשות מהעוגה שיש,היא תהרס?ולמה היא יצאה גרגירית?עשיתי בדיוק לפי המתכון..

      Avatar
      מערכת Foody

      אין במתכון שוקולד או קקאו…. יכול להיות שהגרגריות היא מהסוכר, הוא יימס בתנור והגרגריות אל תורגש. בהצלחה!

    Avatar
    שרית

    האם יעבוד עם רסק תפוחי עץ במקום ביצים ?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, אמור לעבוד גם עם רסק תפוחי עץ. נשמח לשמוע איך יצא(: בהצלחה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות