עוגת ביסקוויטים וקרם גבינה

את העוגה הזו אתם חייבים להכין - עוגת ביסקוויטים משודרגת ויפהפייה עם קרם גבינה קטיפתי ועוגיות חמאה. קינוח שקוצר המון מחמאות
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    10

מצרכים

בסיס

ציפוי

אופן הכנה

  1. מרסקים חבילה אחת של עוגיות החמאה בעזרת מעבד מזון.
  2. ממיסים את החמאה במיקרוגל ומערבבים עם פירורי העוגיות. משטחים את התערובת בתחתית התבנית ומהדקים היטב עם הידיים. מעבירים לקירור.
  3. בקערת מיקסר עם וו בלון שמים את כל רכיבי הקרם. טורפים עד שנוצר קרם סמיך.
  4. שמים 1/4 מהקרם מעל התחתית ומשטחים בעזרת מרית.
  5. טובלים את עוגיות החמאה בנס קפה ומסדרים שכבה מעל הקרם.
  6. חוזרים על הפעולה פעמיים נוספות: שכבת קרם ומעליה שכבת עוגיות טבולות בנס קפה, ושוב שכבת קרם ושכבת עוגיות. מסיימים בשכבת קרם אחרונה ומכניסים למקפיא ל-60 דקות.
  7. מכינים את הציפוי: שמים את כל רכיבי הציפוי בקערה שמתאימה למיקרוגל, מחממים 2 דקות ומערבבים היטב. מצננים מעט.
  8. יוצקים את הציפוי על העוגה ומזיזים את התבנית מצד לצד כך שהציפוי יגיע לכל הפינות ויצפה יפה את פני העוגה. מקשטים בפירות יער או בשוקולד מגורר ומגישים.

הערות

  • אפשרות אחרת לסידור העוגה: יוצרים תחתית מפירורי העוגיות, מסדרים את העוגיות הטבולות בקפה סביב לתבנית כך שצידן השטוח פונה החוצה, שמים את כל הקרם בבת אחת, משטחים ומעל שמים את הציפוי

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 10 מנות
קלוריות 699.1 קק״ל 6991.2 קק״ל
פחמימות 80.4 גרם 804.4 גרם
שומן 34.3 גרם 343.5 גרם
נתרן 218.1 מ״ג 2181.0 מ״ג
חלבון 10.5 גרם 104.9 גרם
סיבים תזונתיים 2.3 גרם 22.8 גרם
שומן רווי 13.4 גרם 134.0 גרם
כולסטרול 144.9 מ״ג 1449.2 מ״ג
סידן 115.2 מ״ג 1151.8 מ״ג
ברזל 1.6 מ״ג 16.1 מ״ג
אשלגן 283.6 מ״ג 2835.7 מ״ג
אבץ 0.8 מ״ג 8.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (1)

    jenny salomon

    קרם גבינה; עוגיות חמאה; גנאש שוקולד

תגובות (3)

    עמית מ

    העיצוב של העוגה יפיפה! באיזה עוגיות השתמשתם?

      מערכת Foody

      1 כפית מחית וניל. בהצלחה!

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody