עוגת תפוזים של שי-לי ליפא

עוגת תפוזים אוורירית ורכה שתהיה מושלמת לצד הקפה. העוגה יוצאת טעימה בטירוף ואתם רק תצטרכו להחליט אם אתם שומרים אותה לעצמכם או מחלקים לאורחים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    8 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית.
  2. מערבלים חמאה, סוכר ותמצית וניל במעבד מזון עם להב פלסטיק כ-2 דקות עד לקבלת תערובת קרמית. מוסיפים ביצים אחת-אחת, עד שהן נבלעות בתערובת.
  3. מוסיפים קמח תופח, קליפת תפוז, מיץ תפוגזר (או מיץ תפוזים) ושמן קנולה ומערבלים לתערובת חלקה ואחידה. יוצקים לתבנית ומחליקים.
  4. אופים 35-30 דקות, עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש עם פירורים לחים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 3249.7 קק״ל 3249.7 קק״ל
פחמימות 605.8 גרם 605.8 גרם
שומן 205.3 גרם 205.3 גרם
נתרן 4359.0 מ״ג 4359.0 מ״ג
חלבון 138.1 גרם 138.1 גרם
סיבים תזונתיים 80.8 גרם 80.8 גרם
שומן רווי 137.2 גרם 137.2 גרם
כולסטרול 1213.5 מ״ג 1213.5 מ״ג
סידן 280.5 מ״ג 280.5 מ״ג
ברזל 87.2 מ״ג 87.2 מ״ג
אשלגן 832.8 מ״ג 832.8 מ״ג
אבץ 83.7 מ״ג 83.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody