עוגת תפוחים הפוכה במחבת!

עוגת תפוחים רכה ומפנקת שאפילו לא צריך בשבילה תנור! שופכים את בלילת העוגה למחבת ומקבלים תוצאה מפנקת במינימום מאמץ
עוגת תפוחים רכה ומפנקת שאפילו לא צריך בשבילה תנור! שופכים את בלילת העוגה למחבת ומקבלים תוצאה מפנקת במינימום מאמץ
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
10 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 7 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    508
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 508.1 קק״ל 2032.5 קק״ל
    פחמימות 50.2 גרם 200.9 גרם
    שומן 26.8 גרם 107.2 גרם
    נתרן 98.9 מ״ג 395.5 מ״ג
    חלבון 8.4 גרם 33.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 10.8 גרם
    שומן רווי 14.6 גרם 58.5 גרם
    כולסטרול 174.6 מ״ג 698.3 מ״ג
    סידן 24.1 מ״ג 96.3 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 2.8 מ״ג
    אשלגן 71.7 מ״ג 286.7 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 7 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    508
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 508.1 קק״ל 2032.5 קק״ל
    פחמימות 50.2 גרם 200.9 גרם
    שומן 26.8 גרם 107.2 גרם
    נתרן 98.9 מ״ג 395.5 מ״ג
    חלבון 8.4 גרם 33.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 10.8 גרם
    שומן רווי 14.6 גרם 58.5 גרם
    כולסטרול 174.6 מ״ג 698.3 מ״ג
    סידן 24.1 מ״ג 96.3 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 2.8 מ״ג
    אשלגן 71.7 מ״ג 286.7 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.3 מ״ג
    סגור

לא רק פנקייקים, במחבת אפשר להכין גם עוגת תפוחים. בתחתית נצרבים תפוחים בדבש ומעליהם תופחת העוגה ובזכות האדים שכלואים מתחת למכסה, מתקבלת עוגה רכה ונימוחה! מתכון שחובה לנסות

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
10 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגה


אופן הכנה

  1. חותכים את תפוחי הפינק ליידי ל-8 פלחים ומוציאים את הגרעינים.
  2. מסדרים בתחתית של מחבת משומנת את התפוחים ויוצקים מעל את הדבש.
  3. מערבבים בקערה גדולה את הביצים, הסוכר, החמאה, הקמח ושיבולת השועל.
  4. מוזגים את הבלילה מעל התפוחים, מכסים במכסה ומבשלים על אש קטנה עם מכסה 20 דקות.
  5. הופכים את העוגה לצלחת הגשה: מצמידים את צלחת ההגשה (חשוב שהקוטר שלה יהיה גדול יותר משולי המחבת) למחבת והופכים את העוגה אל צלחת ההגשה, בעזרת מגבת מטבח.
  6. פורסים ומגישים עם אבקת סוכר וקצפת. בתאבון!

    עוגת תפוחים הפוכה
    עוגת תפוחים הפוכה. צילום: נמרוד סונדרס סטיילינג: נעמה רן.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת תפוחים הפוכה במחבת!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    מוריה בואיום

    מה אפשר במקום שיבולת שועל?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר קמח, אבל לא יצא אותו המרקם ועלול לצאת דחוס יותר.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות