עוגת תפוחים עם רוטב קרמל
- Ninja
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4730.5 קק״ל 4730.5 קק״לפחמימות 522.9 גרם 522.9 גרםשומן 271.2 גרם 271.2 גרםנתרן 2979.9 מ״ג 2979.9 מ״גחלבון 53.3 גרם 53.3 גרםסיבים תזונתיים 17.7 גרם 17.7 גרםשומן רווי 74.7 גרם 74.7 גרםכולסטרול 886.2 מ״ג 886.2 מ״גסידן 189.6 מ״ג 189.6 מ״גברזל 5.9 מ״ג 5.9 מ״גאשלגן 1274.5 מ״ג 1274.5 מ״גאבץ 3.7 מ״ג 3.7 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה
-
קלוריות4731
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4730.5 קק״ל 4730.5 קק״לפחמימות 522.9 גרם 522.9 גרםשומן 271.2 גרם 271.2 גרםנתרן 2979.9 מ״ג 2979.9 מ״גחלבון 53.3 גרם 53.3 גרםסיבים תזונתיים 17.7 גרם 17.7 גרםשומן רווי 74.7 גרם 74.7 גרםכולסטרול 886.2 מ״ג 886.2 מ״גסידן 189.6 מ״ג 189.6 מ״גברזל 5.9 מ״ג 5.9 מ״גאשלגן 1274.5 מ״ג 1274.5 מ״גאבץ 3.7 מ״ג 3.7 מ״גסגור
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 4731 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגה
-
3 תפוחי עץ גרני סמיט גדולים
-
3 ביצים L
-
3/4 כוס סוכר לבן
-
1 1/2 כוסות קמח תופח
-
3/4 כוס שמן קנולה
-
1/2 כפית קינמון טחון
רוטב
-
3/4 כוס סוכר חום כהה
-
1 מיכל שמנת להקצפה יטבתה 38%
אופן הכנה
1. מכינים את העוגה: קולפים וחותכים את התפוחים לקוביות קטנות.
2. בקערה גדולה מערבבים את כל מצרכי העוגה פרט לתפוחים ורק בסוף מוסיפים את התפוחים. מערבבים בעדינות.
3. מעבירים לרינג או תבנית בגודל 20 ס”מ משומנת היטב.
4. מניחים את הרשת על המצב הנמוך שלה בתוך הסיר הקרמי בסיר, מעליה מניחים את תבנית העוגה וסוגרים את המכסה.
4. מעבירים לתכניתאפייה למשך 35 דקות בטמפרטורה של 170 מעלות ולוחצים על התחל.
5. לאחר שהעוגה מוכנה מוציאים את הרשת.
6. מכינים את הרוטב: שמים בתוך הסיר סוכר ושמנת ומעבירים לתכנית בישול/צריבה למשך 10 דקות.
7. מערבבים מדי פעם עד שהסוכר נמס ונוצר קרמל סמיך.
8. מגישים את העוגה עם הרוטב.
אופן הכנה
1. מכינים את העוגה: קולפים וחותכים את התפוחים לקוביות קטנות.
2. בקערה גדולה מערבבים את כל מצרכי העוגה פרט לתפוחים ורק בסוף מוסיפים את התפוחים. מערבבים בעדינות.
3. מעבירים לרינג או תבנית בגודל 20 ס”מ משומנת היטב.
4. מניחים את הרשת על המצב הנמוך שלה בתוך הסיר הקרמי בסיר, מעליה מניחים את תבנית העוגה וסוגרים את המכסה.
4. מעבירים לתכניתאפייה למשך 35 דקות בטמפרטורה של 170 מעלות ולוחצים על התחל.
5. לאחר שהעוגה מוכנה מוציאים את הרשת.
6. מכינים את הרוטב: שמים בתוך הסיר סוכר ושמנת ומעבירים לתכנית בישול/צריבה למשך 10 דקות.
7. מערבבים מדי פעם עד שהסוכר נמס ונוצר קרמל סמיך.
8. מגישים את העוגה עם הרוטב.
הכנתם את המתכון?
תגובות (2)
מגניב!מאיפה קונים את המכשיר??
היי, מצורף לינק בו ניתן גם לרכוש את המכשיר: https://foody.co.il/areas/ninja-foodi/