עוד חמין אחד ודי! החמין המפנק של אופירה מור

החמין של אופירה מור יעשה לכם טעים בבטן וטעים בנשמה! מתכון פשוט וקל להכנה, מלא בתבלינים וטעמים עם אורז בשקית קוקי שסופגת את כל הטעמים הנפלאים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    45 דקות
  • זמן כולל
    13 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    17

מצרכים

אורז

אופן הכנה

  1. מחממים סיר שמתאים לתנור,מוסיפים קצת שמן וצורבים את הכרעיים מכל הכיוונים.
  2. מוסיפים שמן ותבלינים - מלח,פלפל,כורכום,ראס אל חנות,פפריקה,קצת כמון ונותנים להם להיפתח דקה לפחות בשמן הרותח.
  3. מקלפים את הבצל ותפוחי האדמה, מכניסים פנימה את כל הירקות ומוסיפים מים עד כיסוי.
  4. מוסיפים כף סילאן וכף רסק עגבניות ומביאים לרתיחה 5 דקות לפחות, מכבים את האש.
  5. מחממים תנור לחום של 120 מעלות.
  6. בשקית קוקי שמים כוס וחצי אורז, חצי כוס שמן, מלח, פפריקה, קצת בהרט, 2 כוסות וחצי מים רותחים סוגרים בשקית קוקי.
  7. מניחים את שקית האורז מעל הכל ומחוררים את השקית בעזרת מזלג למעלה.

    מניחים את שקית האורז מעל הכל ומחוררים את השקית. צילום: אופירה מור
    מניחים את שקית האורז מעל הכל ומחוררים את השקית. צילום: אופירה מור

  8. מניחים ביצים מעל כמספר הסועדים.
  9. מכניסים את הסיר לתנור ללילה שלם או לפחות ל-12 שעות.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 201.2 קק״ל 1207.1 קק״ל
פחמימות 10.0 גרם 60.1 גרם
שומן 17.0 גרם 102.2 גרם
נתרן 1852.5 מ״ג 11114.7 מ״ג
חלבון 1.9 גרם 11.3 גרם
סיבים תזונתיים 2.8 גרם 17.1 גרם
שומן רווי 1.2 גרם 7.5 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 60.1 מ״ג 360.5 מ״ג
ברזל 0.7 מ״ג 4.4 מ״ג
אשלגן 450.0 מ״ג 2699.9 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 1.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar