
-
זמן הכנה45 דקות
-
זמן כולל13 שעות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים17
מצרכים
-
3 כרעי עוף בינונייםנקיים וחתוכים
-
5 תפוחי אדמה בינוניים
-
1 בצל בינוני
-
1 ראש שום
-
1 שומר בינוני
-
1 גזר בינוניאו כל ירק או שורש שאוהבים
-
1 כף מלח דק
-
1 כפית פלפל שחור טחון
-
1/2 כפית ראס אל חנות
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1 קורט כמון טחון
אורז
-
1/2 כוס שמן קנולה
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פפריקה מתוקה
-
1 קורט בהרט
-
2 כוסות מים רותחים
אופן הכנה
- מחממים סיר שמתאים לתנור,מוסיפים קצת שמן וצורבים את הכרעיים מכל הכיוונים.
- מוסיפים שמן ותבלינים - מלח,פלפל,כורכום,ראס אל חנות,פפריקה,קצת כמון ונותנים להם להיפתח דקה לפחות בשמן הרותח.
- מקלפים את הבצל ותפוחי האדמה, מכניסים פנימה את כל הירקות ומוסיפים מים עד כיסוי.
- מוסיפים כף סילאן וכף רסק עגבניות ומביאים לרתיחה 5 דקות לפחות, מכבים את האש.
- מחממים תנור לחום של 120 מעלות.
- בשקית קוקי שמים כוס וחצי אורז, חצי כוס שמן, מלח, פפריקה, קצת בהרט, 2 כוסות וחצי מים רותחים סוגרים בשקית קוקי.
- מניחים את שקית האורז מעל הכל ומחוררים את השקית בעזרת מזלג למעלה.
מניחים את שקית האורז מעל הכל ומחוררים את השקית. צילום: אופירה מור - מניחים ביצים מעל כמספר הסועדים.
- מכניסים את הסיר לתנור ללילה שלם או לפחות ל-12 שעות.
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
6
מנות
קלוריות
201.2
קק״ל
1207.1
קק״ל
פחמימות
10.0
גרם
60.1
גרם
שומן
17.0
גרם
102.2
גרם
נתרן
1852.5
מ״ג
11114.7
מ״ג
חלבון
1.9
גרם
11.3
גרם
סיבים תזונתיים
2.8
גרם
17.1
גרם
שומן רווי
1.2
גרם
7.5
גרם
כולסטרול
0.0
מ״ג
0.0
מ״ג
סידן
60.1
מ״ג
360.5
מ״ג
ברזל
0.7
מ״ג
4.4
מ״ג
אשלגן
450.0
מ״ג
2699.9
מ״ג
אבץ
0.3
מ״ג
1.8
מ״ג
תגובות (0)