עוד חמין אחד ודי! החמין המפנק של אופירה מור

החמין של אופירה מור יעשה לכם טעים בבטן וטעים בנשמה! מתכון פשוט וקל להכנה, מלא בתבלינים וטעמים עם אורז בשקית קוקי שסופגת את כל הטעמים הנפלאים
החמין של אופירה מור יעשה לכם טעים בבטן וטעים בנשמה! מתכון פשוט וקל להכנה, מלא בתבלינים וטעמים עם אורז בשקית קוקי שסופגת את כל הטעמים הנפלאים
  • אופירה מור
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 13 שעות
  • קלוריות
    201
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 201.2 קק״ל 1207.1 קק״ל
    פחמימות 10.0 גרם 60.1 גרם
    שומן 17.0 גרם 102.2 גרם
    נתרן 1852.5 מ״ג 11114.7 מ״ג
    חלבון 1.9 גרם 11.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.8 גרם 17.1 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 7.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 60.1 מ״ג 360.5 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 4.4 מ״ג
    אשלגן 450.0 מ״ג 2699.9 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 13 שעות
  • קלוריות
    201
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 201.2 קק״ל 1207.1 קק״ל
    פחמימות 10.0 גרם 60.1 גרם
    שומן 17.0 גרם 102.2 גרם
    נתרן 1852.5 מ״ג 11114.7 מ״ג
    חלבון 1.9 גרם 11.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.8 גרם 17.1 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 7.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 60.1 מ״ג 360.5 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 4.4 מ״ג
    אשלגן 450.0 מ״ג 2699.9 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אורז


אופן הכנה

  1. מחממים סיר שמתאים לתנור,מוסיפים קצת שמן וצורבים את הכרעיים מכל הכיוונים.
  2. מוסיפים שמן ותבלינים - מלח,פלפל,כורכום,ראס אל חנות,פפריקה,קצת כמון ונותנים להם להיפתח דקה לפחות בשמן הרותח.
  3. מקלפים את הבצל ותפוחי האדמה, מכניסים פנימה את כל הירקות ומוסיפים מים עד כיסוי.
  4. מוסיפים כף סילאן וכף רסק עגבניות ומביאים לרתיחה 5 דקות לפחות, מכבים את האש.
  5. מחממים תנור לחום של 120 מעלות.
  6. בשקית קוקי שמים כוס וחצי אורז, חצי כוס שמן, מלח, פפריקה, קצת בהרט, 2 כוסות וחצי מים רותחים סוגרים בשקית קוקי.
  7. מניחים את שקית האורז מעל הכל ומחוררים את השקית בעזרת מזלג למעלה.

    מניחים את שקית האורז מעל הכל ומחוררים את השקית. צילום: אופירה מור
    מניחים את שקית האורז מעל הכל ומחוררים את השקית. צילום: אופירה מור

  8. מניחים ביצים מעל כמספר הסועדים.
  9. מכניסים את הסיר לתנור ללילה שלם או לפחות ל-12 שעות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוד חמין אחד ודי! החמין המפנק של אופירה מור

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות