עוף באננס

מסוג המתכונים שרק נראים מורכבים אבל הם הכי קלים ויפים שיש. עוף באננס - אננס ממולא באורז ובפרגיות. מנה מהממת וטעימה בטירוף. תהנו!
מסוג המתכונים שרק נראים מורכבים אבל הם הכי קלים ויפים שיש. עוף באננס - אננס ממולא באורז ובפרגיות. מנה מהממת וטעימה בטירוף. תהנו!
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    389
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 389.0 קק״ל 1555.9 קק״ל
    פחמימות 52.9 גרם 211.5 גרם
    שומן 9.5 גרם 38.1 גרם
    נתרן 553.5 מ״ג 2214.1 מ״ג
    חלבון 24.3 גרם 97.2 גרם
    סיבים תזונתיים 7.3 גרם 29.1 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 2.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 106.2 מ״ג 424.6 מ״ג
    ברזל 4.3 מ״ג 17.4 מ״ג
    אשלגן 662.9 מ״ג 2651.6 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 6.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    389
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 389.0 קק״ל 1555.9 קק״ל
    פחמימות 52.9 גרם 211.5 גרם
    שומן 9.5 גרם 38.1 גרם
    נתרן 553.5 מ״ג 2214.1 מ״ג
    חלבון 24.3 גרם 97.2 גרם
    סיבים תזונתיים 7.3 גרם 29.1 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 2.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 106.2 מ״ג 424.6 מ״ג
    ברזל 4.3 מ״ג 17.4 מ״ג
    אשלגן 662.9 מ״ג 2651.6 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 6.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוף באננס

הגשה


אופן הכנה

  1. מבשלים את האורז: שוטפים את האורז ומסננים. מחממים בסיר 1/2 1 כוסות מים ומוסיפים חצי כפית מלח וכף שמן. כשהמים רותחים מוסיפים את האורז. מערבבים ומכסים. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 10 דקות.
  2. חוצים את האננס לרוחב ומוציאים את התוכן בעזרת כף גדולה. חותכים את תוכן האננס לקוביות קטנות.
  3. מכינים את הפרגיות: בווק גדול מחממים מעט שמן. מוסיפים את הבצל והשום ומקפיצים על אש גבוהה תוך ערבוב. מוסיפים את מחית הקארי ומערבבים היטב.
  4. מוסיפים את קוביות הפרגית וממשיכים להקפיץ עד להשחמה.
  5. מוסיפים לווק את קוביות האננס והאספרגוס ומקפיצים.
  6. מתבלים בצ’ילי מתוק, רוטב פונזו, סוכר דקלים ומערבבים.
  7. מוסיפים את האורז שבישלנו ומערבבים היטב.
  8. מרכיבים את המנה: ממלאים את חצאי האננס במילוי האורז והפרגית שהכנו. מקשטים עם עלי האננס.
  9. אופציונלי - לפזר מעל קשיו, בצל ירוק ונענע.
עוף באננס1
עוף באננס. צילום: ירדן עדי, סטיילינג: שירה יפרח
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות