סנו רקע

עוף במלח בתנור של רון יוחננוב

עוף במלח בתנור שחום וקריספי בטירוף. בתוספת חצאי לימון וראשי שום, המתכון הפשוט הזה מקבל טוויסט יפהפה למראה והטעם!
עוף במלח בתנור שחום וקריספי בטירוף. בתוספת חצאי לימון וראשי שום, המתכון הפשוט הזה מקבל טוויסט יפהפה למראה והטעם!
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
27 דירגו [ציון 2]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    522
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 521.8 קק״ל 1565.3 קק״ל
    פחמימות 15.3 גרם 45.8 גרם
    שומן 18.4 גרם 55.2 גרם
    נתרן 298.4 מ״ג 895.2 מ״ג
    חלבון 71.4 גרם 214.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 3.9 גרם
    שומן רווי 3.9 גרם 11.6 גרם
    כולסטרול 256.7 מ״ג 770.0 מ״ג
    סידן 87.9 מ״ג 263.7 מ״ג
    ברזל 4.1 מ״ג 12.2 מ״ג
    אשלגן 892.1 מ״ג 2676.3 מ״ג
    אבץ 7.6 מ״ג 22.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    522
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 521.8 קק״ל 1565.3 קק״ל
    פחמימות 15.3 גרם 45.8 גרם
    שומן 18.4 גרם 55.2 גרם
    נתרן 298.4 מ״ג 895.2 מ״ג
    חלבון 71.4 גרם 214.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 3.9 גרם
    שומן רווי 3.9 גרם 11.6 גרם
    כולסטרול 256.7 מ״ג 770.0 מ״ג
    סידן 87.9 מ״ג 263.7 מ״ג
    ברזל 4.1 מ״ג 12.2 מ״ג
    אשלגן 892.1 מ״ג 2676.3 מ״ג
    אבץ 7.6 מ״ג 22.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
27 דירגו [ציון 2]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הברשה


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
  2. ראשית, מפזרים בתבנית תנור גדולה את המלח שיהפוך למצע עבור העוף. המלח אוגר את החום ומאפשר צלייה מיטבית של העוף.
  3. שנית, מניחים מעל למלח את נתחי העוף ומפזרים מסביב את התוספות, הלימון, השום ועשבי התיבול.
  4. מברישים את העוף בשמן זית ובדבש, ומתבלים בפלפל שחור.
  5. אופים בתנור ללא כיסוי במשך כ-60 דקות או עד שהעוף זהוב וקריספי.
  6. לאחר הארוחה מנקים את התבנית בקלות עם סנו סושי - כרית קרצוף .

    עוף במלח1
    עוף במלח. צילום: רון יוחננוב

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוף במלח בתנור של רון יוחננוב

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (9)

Avatar

    Avatar
    חן

    מאכזב לצערי…. העוף יצא מאוד מלוח. רון האם צריך להוסיף פחות מלח?

      Avatar
      Foody Foody

      היי חן, שימי לב שהמלח משמש רק תחתית לעוף. במידה ואכן הכנת כך ועדיין יצא מלוח, אז להבא פזרי את המלח רק מסביב לעופות, מכל צדדי התבנית, ולא מתחת.

    Avatar
    תמר חדש

    הכנתי והעוף יצא עסיסי אך מלוח מדי

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות