
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 521.8 קק״ל 1565.3 קק״לפחמימות 15.3 גרם 45.8 גרםשומן 18.4 גרם 55.2 גרםנתרן 298.4 מ״ג 895.2 מ״גחלבון 71.4 גרם 214.2 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 2.4 גרםשומן רווי 3.9 גרם 11.6 גרםכולסטרול 256.7 מ״ג 770.0 מ״גסידן 44.5 מ״ג 133.4 מ״גברזל 3.7 מ״ג 11.0 מ״גאשלגן 795.9 מ״ג 2387.6 מ״גאבץ 7.4 מ״ג 22.2 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 5 דק׳כולל שעה ו-5 דק׳
-
קלוריות522
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 521.8 קק״ל 1565.3 קק״לפחמימות 15.3 גרם 45.8 גרםשומן 18.4 גרם 55.2 גרםנתרן 298.4 מ״ג 895.2 מ״גחלבון 71.4 גרם 214.2 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 2.4 גרםשומן רווי 3.9 גרם 11.6 גרםכולסטרול 256.7 מ״ג 770.0 מ״גסידן 44.5 מ״ג 133.4 מ״גברזל 3.7 מ״ג 11.0 מ״גאשלגן 795.9 מ״ג 2387.6 מ״גאבץ 7.4 מ״ג 22.2 מ״גסגור
מרכיבים 8 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל שעה ו-5 דק׳ | קלוריות 522 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים


הברשה
-
2 כפות שמן זית
-
1 כף דבשלא חובה
-
קורט פלפל שחור טחוןלא חובה

אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
- ראשית, מפזרים בתבנית תנור גדולה את המלח שיהפוך למצע עבור העוף. המלח אוגר את החום ומאפשר צלייה מיטבית של העוף.
- שנית, מניחים מעל למלח את נתחי העוף ומפזרים מסביב את התוספות, הלימון, השום ועשבי התיבול.
- מברישים את העוף בשמן זית ובדבש, ומתבלים בפלפל שחור.
- אופים בתנור ללא כיסוי במשך כ-60 דקות או עד שהעוף זהוב וקריספי.
- לאחר הארוחה מנקים את התבנית בקלות עם סנו סושי - כרית קרצוף .
עוף במלח. צילום: רון יוחננוב
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
- ראשית, מפזרים בתבנית תנור גדולה את המלח שיהפוך למצע עבור העוף. המלח אוגר את החום ומאפשר צלייה מיטבית של העוף.
- שנית, מניחים מעל למלח את נתחי העוף ומפזרים מסביב את התוספות, הלימון, השום ועשבי התיבול.
- מברישים את העוף בשמן זית ובדבש, ומתבלים בפלפל שחור.
- אופים בתנור ללא כיסוי במשך כ-60 דקות או עד שהעוף זהוב וקריספי.
- לאחר הארוחה מנקים את התבנית בקלות עם סנו סושי - כרית קרצוף .
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (13)
יוצא מלוח בטירוף אי אפשר לאכול צריך לשים את המלח בתחתית התבנית ואז נייר אפייה מחורר מעט ורק אז את העוף

אפשר לפזר את המלח מסביב לתבנית במקום מתחת לעוף.