עוף בתנור ב-10 דקות עם רוטב צ’ילי מתוק

המשפחה רעבה ואין לכם הרבה זמן לבשל? משה שגב מכין עוף בתנור ב-10 דקות ברוטב מתקתק של צ'ילי מתוק, שמגישים עם תפוחי אדמה ובטטות צלויות
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-20 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    9

מצרכים

עוף

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות במצב טורבו.
  2. חותכים את הבטטות ותפוחי האדמה לפלחים גדולים.
  3. מפזרים על תבנית האפייה את המלח הגס. מניחים את הכרעיים, הבטטות ותפוחי האדמה אחד לצד השני בתבנית ואופים 70 דקות, או עד שהעופות צלויים והירקות רכים.
  4. קוצצים את הבצל הירוק והבוטנים.
  5. מכינים את הרוטב: מניחים בקערה את כל הרכיבים, מערבבים היטב ומשאירים בצד.
  6. מניחים על צלחת הגשה גדולה את הכרע, לצידה את הבטטות ותפוחי האדמה הצלויים, יוצקים מעל רוטב ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 425.1 קק״ל 1700.4 קק״ל
פחמימות 25.5 גרם 101.9 גרם
שומן 11.2 גרם 45.0 גרם
נתרן 28138.2 מ״ג 112552.8 מ״ג
חלבון 54.0 גרם 216.1 גרם
סיבים תזונתיים 2.2 גרם 8.8 גרם
שומן רווי 2.2 גרם 8.8 גרם
כולסטרול 192.5 מ״ג 770.0 מ״ג
סידן 57.9 מ״ג 231.7 מ״ג
ברזל 3.2 מ״ג 12.9 מ״ג
אשלגן 748.6 מ״ג 2994.4 מ״ג
אבץ 5.7 מ״ג 22.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody