עוף בלימון כמו במסעדות סיניות

איילת הירשמן מכינה את המנה הכי שווה במסעדות סיניות - עוף בלימון ברוטב חמצמץ וקצת חריף. מגישים עם אורז לבן לספיגת הרוטב
איילת הירשמן מכינה את המנה הכי שווה במסעדות סיניות - עוף בלימון ברוטב חמצמץ וקצת חריף. מגישים עם אורז לבן לספיגת הרוטב
  • איילת הירשמן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    336
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 335.9 קק״ל 2015.4 קק״ל
    פחמימות 34.8 גרם 208.5 גרם
    שומן 6.0 גרם 36.0 גרם
    נתרן 800.9 מ״ג 4805.2 מ״ג
    חלבון 35.6 גרם 213.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 12.3 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 8.6 גרם
    כולסטרול 125.2 מ״ג 751.4 מ״ג
    סידן 38.9 מ״ג 233.2 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 11.3 מ״ג
    אשלגן 334.1 מ״ג 2004.7 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 9.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    336
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 335.9 קק״ל 2015.4 קק״ל
    פחמימות 34.8 גרם 208.5 גרם
    שומן 6.0 גרם 36.0 גרם
    נתרן 800.9 מ״ג 4805.2 מ״ג
    חלבון 35.6 גרם 213.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 12.3 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 8.6 גרם
    כולסטרול 125.2 מ״ג 751.4 מ״ג
    סידן 38.9 מ״ג 233.2 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 11.3 מ״ג
    אשלגן 334.1 מ״ג 2004.7 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 9.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-200 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. טורפים בקערית את הביצה.
  3. קוצצים את הפלפל החריף והבצל הירוק, כותשים את השום, מגרדים את קליפת הלימון וסוחטים את המיץ.
  4. מכינים את חזה העוף: מכינים שלוש קערות: עם הקמח, עם הביצה ועם פירורי הלחם. טובלים את נתחי חזה העוף בקמח, בביצה ובפירורים.
  5. שמים את נתחי העוף בתבנית וצולים בתנור כ-20 דקות, עד שהם זהובים ועשויים. מוציאים. פורסים לפרוסות בעובי 1 ו-1/2 ס”מ.
  6. שמים בסיר את פלפל הצ’ילי והשום. מוסיפים את גרידת ומיץ הלימון, אבקת מרק עוף, סוכר, רוטב סויה ומירין, מערבבים ומביאים לרתיחה. מבשלים כדקה ומחלישים את האש.
  7. בקערית נפרדת ממיסים את הקורנפלור במים ומוסיפים לסיר תוך ערבוב. מערבבים כדקה, מכבים את הלהבה ומצננים קצת. אם רוצים אפשר לסנן את הרוטב.
  8. מגישים את נתחי העוף על אורז עם בצל ירוק קצוץ ועם הרוטב לטבילה ליד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוף בלימון כמו במסעדות סיניות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    יעלי ויטל

    5 כפות??אבקת מרק עוף??? זו לא טעות?? זה לא נשמע הגיוני.. זה לא יהיה אכיל…אשמח לתשובה,תודה.

      Avatar
      Foody Foody

      היי יעלי, את צודקת! תיקנו את המתכון. תודה רבה על ההערה ובהצלחה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות