עוף צלוי בתנור עם נקניקיות צ’וריסו

רוצים לשדרג את מנת העוף הקבועה שלכם? איילת הירשמן מכינה עוף צלוי בתנור עם נקניקיות צ'וריסו, שמוסיפות לו טעם פיקנטי וקצת מעושן
רוצים לשדרג את מנת העוף הקבועה שלכם? איילת הירשמן מכינה עוף צלוי בתנור עם נקניקיות צ'וריסו, שמוסיפות לו טעם פיקנטי וקצת מעושן
  • איילת הירשמן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    953
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 953.4 קק״ל 3813.8 קק״ל
    פחמימות 9.4 גרם 37.6 גרם
    שומן 85.9 גרם 343.5 גרם
    נתרן 2650.8 מ״ג 10603.0 מ״ג
    חלבון 71.8 גרם 287.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 9.6 גרם
    שומן רווי 25.1 גרם 100.6 גרם
    כולסטרול 291.9 מ״ג 1167.6 מ״ג
    סידן 119.9 מ״ג 479.6 מ״ג
    ברזל 6.7 מ״ג 27.0 מ״ג
    אשלגן 955.7 מ״ג 3822.7 מ״ג
    אבץ 11.0 מ״ג 44.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    953
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 953.4 קק״ל 3813.8 קק״ל
    פחמימות 9.4 גרם 37.6 גרם
    שומן 85.9 גרם 343.5 גרם
    נתרן 2650.8 מ״ג 10603.0 מ״ג
    חלבון 71.8 גרם 287.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 9.6 גרם
    שומן רווי 25.1 גרם 100.6 גרם
    כולסטרול 291.9 מ״ג 1167.6 מ״ג
    סידן 119.9 מ״ג 479.6 מ״ג
    ברזל 6.7 מ״ג 27.0 מ״ג
    אשלגן 955.7 מ״ג 3822.7 מ״ג
    אבץ 11.0 מ״ג 44.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. קולפים את הבצלים ופורסים לפרוסות בעובי 1 ס”מ.
  2. שמים בקערה את השמן זית, החרדל, הסויה, הפלפל השחור והמלח וטורפים למרקם חלק. מעבירים לשקית אטומה ואליה מוסיפים את העוף, הבצל והשמן. סוגרים את השקית היטב ומשקשקים אותה כדי שכל המרכיבים יתערבבו היטב. מאחסנים במקרר שעה לפחות אבל אפשר גם למשך לילה שלם, עד יומיים.
  3. לאחר ההשרייה, מחממים את התנור ל-200 מעלות. מעבירים את נתחי העוף והבצל מהשקית לתבנית צלייה גדולה ויוצקים מלמעלה את הרוטב שבשקית.
  4. חותכים את נקניקיות הצ’וריסו למקטעים באורך 4 ס”מ.
  5. מוסיפים את נקניקיות הצ’וריסו, מערבבים אותן קצת עם הרוטב שבתבנית ומסדרים בשכבה אחת בין נתחי העוף. צולים 20 דקות, עד שנתחי העוף מתחילים להזהיב.
  6. מנמיכים את חום התנור ל-170 וממשיכים לצלות כשעה עד שעה ורבע, עד שנתחי העוף צלויים, שחומים ועשויים - אם העוף משחים מדי במהלך הצלייה אפשר לכסות את התבנית ברדיד אלומיניום ולהמשיך לצלות כך. כעשר דקות לפני סוף הצלייה כדאי להסיר את הרדיד אלומיניום ולהשחים את העוף. מוציאים ומשהים רבע שעה לפני ההגשה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוף צלוי בתנור עם נקניקיות צ’וריסו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות