על הדבש ועל הכייפק – עוף בסויה ודבש עם ירקות כתומים

מנה חגיגית שתתאים לכם בול לשולחן החג! כרעי עוף מושרים במרינדה עשירה של סויה, צ'ילי, דבש, שום וג'ינג'ר, אפויים בתנור עם ירקות כתומים נימוחים ומתקתקים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

עוף וירקות

מרינדה

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 220 מעלות (חום עליון תחתון או טורבו).
  2. בקערה, מערבבים את כל מצרכי המרינדה, מוסיפים את העוף לקערה ומערבבים היטב. (ניתן לעשות זאת מראש, אפילו לילה קודם).
  3. מוסיפים את הירקות לקערה, מערבבים את כל המרכיבים ומעבירים לתבנית אפייה.
  4. מכניסים לתנור - לא מכוסה וצולים במשך 60 דקות.
  5. אחרי 60 דקות מעבירים את התנור לתכנית גריל ומזהיבים את העוף כרבע שעה. או פחות - תלוי בעוצמת הגריל בתנור שלכם.
  6. מגישים חם לצד תוספת של אורז לבן וחגיגי לחג.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 460.4 קק״ל 3683.1 קק״ל
פחמימות 35.0 גרם 280.3 גרם
שומן 8.8 גרם 70.3 גרם
נתרן 669.9 מ״ג 5359.5 מ״ג
חלבון 55.7 גרם 445.5 גרם
סיבים תזונתיים 4.9 גרם 39.4 גרם
שומן רווי 2.2 גרם 17.8 גרם
כולסטרול 192.5 מ״ג 1540.0 מ״ג
סידן 101.6 מ״ג 813.2 מ״ג
ברזל 4.1 מ״ג 32.8 מ״ג
אשלגן 1326.2 מ״ג 10609.8 מ״ג
אבץ 5.9 מ״ג 46.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    אורלי שלח-בנאדו

    ממש מגרההההההההההההההההההההה