-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1213.6 קק״ל 3640.8 קק״לפחמימות 68.1 גרם 204.4 גרםשומן 88.6 גרם 265.8 גרםנתרן 2793.4 מ״ג 8380.1 מ״גחלבון 42.4 גרם 127.2 גרםסיבים תזונתיים 10.5 גרם 31.4 גרםשומן רווי 22.7 גרם 68.0 גרםכולסטרול 109.5 מ״ג 328.4 מ״גסידן 239.4 מ״ג 718.1 מ״גברזל 10.7 מ״ג 32.1 מ״גאשלגן 1016.9 מ״ג 3050.6 מ״גאבץ 10.3 מ״ג 30.8 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות1214
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1213.6 קק״ל 3640.8 קק״לפחמימות 68.1 גרם 204.4 גרםשומן 88.6 גרם 265.8 גרםנתרן 2793.4 מ״ג 8380.1 מ״גחלבון 42.4 גרם 127.2 גרםסיבים תזונתיים 10.5 גרם 31.4 גרםשומן רווי 22.7 גרם 68.0 גרםכולסטרול 109.5 מ״ג 328.4 מ״גסידן 239.4 מ״ג 718.1 מ״גברזל 10.7 מ״ג 32.1 מ״גאשלגן 1016.9 מ״ג 3050.6 מ״גאבץ 10.3 מ״ג 30.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 1214 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
פיתות
-
3 פיתות בינוניות
מילוי
-
300 גרם בשר בקר טחון
-
50 גרם שומן כבש
-
1 צרור פטרוזיליה
-
1 בצל סגול גדול
-
1 חופן פיסטוקים קלופים קלויים
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
צ'ימיצ'ורי נענע
-
1 פלפל צ’ילי ירוק בינוני
-
1 לימון בינוני
-
1 צרור נענע
-
1/2 כוס שמן זית
-
1 כפית מלח דק
הגשה
-
3 כפות טחינה גולמית
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-230 מעלות (או חום מקסימלי). מרפדים תבנית בנייר אפייה. קוצצים דק את הפטרוזיליה, הבצל והפיסטוקים.
- שמים בקערה את כל מצרכי המילוי ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
- חוצים את הפיתות וממלאים בנדיבות כל חצי פיתה.
- מחממים את מחבת הגריל, מתיזים את תרסיס השמן על כל חצי פיתה וצורבים את הפיתות כ-3 דקות מצד אחד, ועוד דקה על צד הבשר. הופכים לצד השני, מטגנים עוד כ-2 דקות ומכניסים לתנור ל- 5 דקות, או עד שהפיתות משחימות.
- מניחים בקערת מעבד המזון את כל מרכיבי הצ’ימיצ’ורי וקוצצים דק.
- מוציאים את העראייס ומגישים לצד הצ’ימיצ’ורי והטחינה.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-230 מעלות (או חום מקסימלי). מרפדים תבנית בנייר אפייה. קוצצים דק את הפטרוזיליה, הבצל והפיסטוקים.
- שמים בקערה את כל מצרכי המילוי ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
- חוצים את הפיתות וממלאים בנדיבות כל חצי פיתה.
- מחממים את מחבת הגריל, מתיזים את תרסיס השמן על כל חצי פיתה וצורבים את הפיתות כ-3 דקות מצד אחד, ועוד דקה על צד הבשר. הופכים לצד השני, מטגנים עוד כ-2 דקות ומכניסים לתנור ל- 5 דקות, או עד שהפיתות משחימות.
- מניחים בקערת מעבד המזון את כל מרכיבי הצ’ימיצ’ורי וקוצצים דק.
- מוציאים את העראייס ומגישים לצד הצ’ימיצ’ורי והטחינה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן