עראייס עם צ’ימיצ’ורי נענע

אושר ואודי מגישים עראייס - פיתה צלויה, אפויה וקראנצ'ית, פשוטה וזריזה להכנה, במילוי בשר טחון ורוטב צ'ימיצ'ורי וטחינה בצד
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    15

מצרכים

פיתות

צ'ימיצ'ורי נענע

הגשה

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-230 מעלות (או חום מקסימלי). מרפדים תבנית בנייר אפייה. קוצצים דק את הפטרוזיליה, הבצל והפיסטוקים.
  2. שמים בקערה את כל מצרכי המילוי ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
  3. חוצים את הפיתות וממלאים בנדיבות כל חצי פיתה.
  4. מחממים את מחבת הגריל, מתיזים את תרסיס השמן על כל חצי פיתה וצורבים את הפיתות כ-3 דקות מצד אחד, ועוד דקה על צד הבשר. הופכים לצד השני, מטגנים עוד כ-2 דקות ומכניסים לתנור ל- 5 דקות, או עד שהפיתות משחימות.
  5. מניחים בקערת מעבד המזון את כל מרכיבי הצ’ימיצ’ורי וקוצצים דק.
  6. מוציאים את העראייס ומגישים לצד הצ’ימיצ’ורי והטחינה.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 3 מנות
קלוריות 1190.3 קק״ל 3570.9 קק״ל
פחמימות 64.2 גרם 192.5 גרם
שומן 86.2 גרם 258.7 גרם
נתרן 3125.7 מ״ג 9377.1 מ״ג
חלבון 40.7 גרם 122.0 גרם
סיבים תזונתיים 8.5 גרם 25.5 גרם
שומן רווי 22.1 גרם 66.3 גרם
כולסטרול 103.0 מ״ג 309.0 מ״ג
סידן 224.6 מ״ג 673.7 מ״ג
ברזל 8.5 מ״ג 25.4 מ״ג
אשלגן 987.4 מ״ג 2962.2 מ״ג
אבץ 7.3 מ״ג 21.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody