פאדג’ בראוניז

פאדג' בראוניז זה עוגה אמריקאית מפורסמת, סופר שוקולדית, לחה ועסיסית, מאוד טעימה ופשוטה להכנה, בשדרוג מעולה של שוקולד לבן מומס
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. ממיסים יחד שוקולד וחמאה.
  2. במיקסר מקציפים במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דקות.
  3. טורפים את קצף הביצים לתערובת השוקולד.
  4. מנפים מעל התערובת קקאו, קמח ומלח וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה, כ-1/2 דקה.
  5. מערבבים פנימה שוקולד לבן ויוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  6. אופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות, עד שהשוליים יציבים, תפוחים וסדוקים והמרכז עדיין רך.
  7. מצננים לחלוטין לפני שפורסים לריבועים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 6104.3 קק״ל 6104.3 קק״ל
פחמימות 657.2 גרם 657.2 גרם
שומן 360.1 גרם 360.1 גרם
נתרן 2139.1 מ״ג 2139.1 מ״ג
חלבון 83.5 גרם 83.5 גרם
סיבים תזונתיים 39.7 גרם 39.7 גרם
שומן רווי 218.9 גרם 218.9 גרם
כולסטרול 1599.7 מ״ג 1599.7 מ״ג
סידן 838.3 מ״ג 838.3 מ״ג
ברזל 30.4 מ״ג 30.4 מ״ג
אשלגן 3384.2 מ״ג 3384.2 מ״ג
אבץ 15.4 מ״ג 15.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody