פאדג’ בראוניז מענג של קרין גורן

קרין גורן מכינה קינוח מפנק. פאדג' בראוניז העוגה האמריקאית המפורסמת, סופר שוקולדית, לחה ועסיסית, מאוד טעימה ופשוטה להכנה, בשדרוג מקסים של שוקולד לבן
קרין גורן מכינה קינוח מפנק. פאדג' בראוניז העוגה האמריקאית המפורסמת, סופר שוקולדית, לחה ועסיסית, מאוד טעימה ופשוטה להכנה, בשדרוג מקסים של שוקולד לבן
  • קרין גורן
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 1]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    6243
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6243.0 קק״ל 6243.0 קק״ל
    פחמימות 707.1 גרם 707.1 גרם
    שומן 363.5 גרם 363.5 גרם
    נתרן 2468.1 מ״ג 2468.1 מ״ג
    חלבון 84.4 גרם 84.4 גרם
    סיבים תזונתיים 39.7 גרם 39.7 גרם
    שומן רווי 218.6 גרם 218.6 גרם
    כולסטרול 1597.3 מ״ג 1597.3 מ״ג
    סידן 831.4 מ״ג 831.4 מ״ג
    ברזל 29.0 מ״ג 29.0 מ״ג
    אשלגן 3365.7 מ״ג 3365.7 מ״ג
    אבץ 15.7 מ״ג 15.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    6243
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6243.0 קק״ל 6243.0 קק״ל
    פחמימות 707.1 גרם 707.1 גרם
    שומן 363.5 גרם 363.5 גרם
    נתרן 2468.1 מ״ג 2468.1 מ״ג
    חלבון 84.4 גרם 84.4 גרם
    סיבים תזונתיים 39.7 גרם 39.7 גרם
    שומן רווי 218.6 גרם 218.6 גרם
    כולסטרול 1597.3 מ״ג 1597.3 מ״ג
    סידן 831.4 מ״ג 831.4 מ״ג
    ברזל 29.0 מ״ג 29.0 מ״ג
    אשלגן 3365.7 מ״ג 3365.7 מ״ג
    אבץ 15.7 מ״ג 15.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 1]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. ממיסים יחד שוקולד וחמאה.
  2. במיקסר מקציפים במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דקות.
  3. טורפים את קצף הביצים לתערובת השוקולד.
  4. מנפים מעל התערובת קקאו, קמח ומלח וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה, כ-1/2 דקה.
  5. מערבבים פנימה שוקולד לבן ויוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  6. אופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות, עד שהשוליים יציבים, תפוחים וסדוקים והמרכז עדיין רך.
  7. מצננים לחלוטין לפני שפורסים לריבועים.

    בראוניס פאדג' עם שוקולד לבן
    בראוניס פאדג’ עם שוקולד לבן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פאדג’ בראוניז מענג של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (20)

Avatar

    Avatar
    יהודית ינוקא

    במה אפשר להחליף את הקמח בפסח

      Avatar
      Foody Foody

      ניתן להחליף בקמח שקדים.

    Avatar
    נחמה

    למה כל המתכונים חלביים? אני רוצה פרווה

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר להמיר את החמאה במחמאה ואת מצרכי החלב האחרים למוצרי פרווה (חלב צמחי, שמנת צמחית) בהצלחה!

    Avatar
    רוז אילנית

    האם אפשר במתכון זה לוותר על השוקולד הלבן?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר לוותר על חתיכות השוקולד הלבן בהחלט. בהצלחה (:

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות