פאדג’ בראוניז

פאדג' בראוניז זה עוגה אמריקאית מפורסמת, סופר שוקולדית, לחה ועסיסית, מאוד טעימה ופשוטה להכנה, בשדרוג מעולה של שוקולד לבן מומס
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. ממיסים יחד שוקולד וחמאה.
  2. במיקסר מקציפים במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דקות.
  3. טורפים את קצף הביצים לתערובת השוקולד.
  4. מנפים מעל התערובת קקאו, קמח ומלח וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה, כ-1/2 דקה.
  5. מערבבים פנימה שוקולד לבן ויוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  6. אופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות, עד שהשוליים יציבים, תפוחים וסדוקים והמרכז עדיין רך.
  7. מצננים לחלוטין לפני שפורסים לריבועים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 6226.2 קק״ל 6226.2 קק״ל
פחמימות 688.7 גרם 688.7 גרם
שומן 360.1 גרם 360.1 גרם
נתרן 2139.4 מ״ג 2139.4 מ״ג
חלבון 83.5 גרם 83.5 גרם
סיבים תזונתיים 39.7 גרם 39.7 גרם
שומן רווי 218.9 גרם 218.9 גרם
כולסטרול 1599.7 מ״ג 1599.7 מ״ג
סידן 838.6 מ״ג 838.6 מ״ג
ברזל 30.4 מ״ג 30.4 מ״ג
אשלגן 3384.9 מ״ג 3384.9 מ״ג
אבץ 15.4 מ״ג 15.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

    Avatar
    Ami

    תקנו אותי אם אני טועה אבל מקציפים ביצים לבראוניז ?! במתכון כאן רשום להקציף ולא לערבב שהרי כל הרעיון בבראוני זה לא להכניס אויר לבלילה או שאני טועה ? באף מתכון של קרין לבראוניז אין הקצפת ביצים .. אפשר לוותר על ההקצפה ?, אשמח להסבר תודה מראש

      Avatar
      Foody Foody

      היי, יש צורך להציף את הביצים כדי שהבראוניז לא יהיו דחוסים מדי. במתכון הספציפי הזה זה הכרחי. בהצלחה (:

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody