פאד סיו: אטריות אורז מוקפצות עם פרוסות בשר דקיקות, ירקות ורוטב סיני

מתגעגעים למזרח? דניאל עמית מקרבת אותנו לשם עם מנה מהירה וקלילה להכנה שתזכיר לכם את הטעמים המופלאים של מנות הרחוב מתאילנד, סין והפיליפינים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

  1. משרים את חבילת אטריות ריבועי האורז במים רותחים, מסננים ושוטפים במים קרים כדי לעצור את הבישול.
  2. בווק על אש גבוהה מקפיצים את השום והג’ינג’ר בשמן, מוסיפים את הפטריות וממשיכים להקפיץ.
  3. מוסיפים את הבשר ומקפיצים יחד (עד שצבעו משתנה, כדקה).
  4. מוסיפים את הברוקולי ומקפיצים. כשהברוקולי קצת מתרכך מוסיפים את האטריות וחצי בקבוק של קנור סויה סיני. מערבבים, מוסיפים את התרד, מערבבים שוב ונותנים לזה להתבשל עם הרוטב ולהצטמצם עוד כמה דקות ומגישים.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 1383.0 קק״ל 1383.0 קק״ל
פחמימות 190.8 גרם 190.8 גרם
שומן 46.4 גרם 46.4 גרם
נתרן 3595.4 מ״ג 3595.4 מ״ג
חלבון 50.8 גרם 50.8 גרם
סיבים תזונתיים 6.1 גרם 6.1 גרם
שומן רווי 5.2 גרם 5.2 גרם
כולסטרול 8.0 מ״ג 8.0 מ״ג
סידן 69.8 מ״ג 69.8 מ״ג
ברזל 1.9 מ״ג 1.9 מ״ג
אשלגן 609.2 מ״ג 609.2 מ״ג
אבץ 1.9 מ״ג 1.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

    Avatar
    דניאל

    יש לי דפי אורז, האם אני יכולה לחתוך אותם לריבועים ולהשתמש?

      Avatar
      Foody Foody

      היי, לא ניתן להשתמש בדפי אורז כאטריות אורז. דפי אורז מגיבים אחרת לבישול (הופכים למאד דביקים).

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody