
-
זמן הכנה15 דקות
-
זמן כולל25 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים10
מצרכים
-
1 חבילה אטריות אורז בעובי 3 מ”ממרובעות
-
1 ליטר מים רותחים
-
4 כפות שמן קנולה
-
4 שיני שוםפרוסות
-
1/2 שורש ג’ינג’ר בינוני
-
1 חופן ברוקולימפורק לפרחים
-
1/2 חבילה פטריות שמפיניוןטריות
-
100 גרם סינטהפרוסות דקיקות או פרוסות חזה עוף דקות
-
1/2 בקבוק רוטב סויה בסגנון סיני קנורקנורלחצו על שם המצרך לרכישה
-
1 חופן עלי בייבי תרד
אופן הכנה
- משרים את חבילת אטריות ריבועי האורז במים רותחים, מסננים ושוטפים במים קרים כדי לעצור את הבישול.
- בווק על אש גבוהה מקפיצים את השום והג’ינג’ר בשמן, מוסיפים את הפטריות וממשיכים להקפיץ.
- מוסיפים את הבשר ומקפיצים יחד (עד שצבעו משתנה, כדקה).
- מוסיפים את הברוקולי ומקפיצים. כשהברוקולי קצת מתרכך מוסיפים את האטריות וחצי בקבוק של קנור סויה סיני. מערבבים, מוסיפים את התרד, מערבבים שוב ונותנים לזה להתבשל עם הרוטב ולהצטמצם עוד כמה דקות ומגישים.
קנור
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
1
מנות
קלוריות
1389.3
קק״ל
1389.3
קק״ל
פחמימות
190.5
גרם
190.5
גרם
סוכר
61.8
גרם
61.8
גרם
שומן
46.2
גרם
46.2
גרם
נתרן
3841.1
מ״ג
3841.1
מ״ג
חלבון
49.5
גרם
49.5
גרם
סיבים תזונתיים
6.1
גרם
6.1
גרם
שומן רווי
6.1
גרם
6.1
גרם
כולסטרול
8.0
מ״ג
8.0
מ״ג
סידן
73.0
מ״ג
73.0
מ״ג
ברזל
3.2
מ״ג
3.2
מ״ג
אשלגן
647.0
מ״ג
647.0
מ״ג
אבץ
2.3
מ״ג
2.3
מ״ג
תגובות (2)
יש לי דפי אורז, האם אני יכולה לחתוך אותם לריבועים ולהשתמש?
היי, לא ניתן להשתמש בדפי אורז כאטריות אורז. דפי אורז מגיבים אחרת לבישול (הופכים למאד דביקים).