פאד סיו: אטריות אורז מוקפצות עם פרוסות בשר דקיקות, ירקות ורוטב סיני

מתגעגעים למזרח? דניאל עמית מקרבת אותנו לשם עם מנה מהירה וקלילה להכנה שתזכיר לכם את הטעמים המופלאים של מנות הרחוב מתאילנד, סין והפיליפינים
מתגעגעים למזרח? דניאל עמית מקרבת אותנו לשם עם מנה מהירה וקלילה להכנה שתזכיר לכם את הטעמים המופלאים של מנות הרחוב מתאילנד, סין והפיליפינים
  • דניאל עמית
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    1389
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1389.3 קק״ל 1389.3 קק״ל
    פחמימות 190.5 גרם 190.5 גרם
    סוכר 61.5 גרם 61.5 גרם
    שומן 46.2 גרם 46.2 גרם
    נתרן 3881.0 מ״ג 3881.0 מ״ג
    חלבון 49.5 גרם 49.5 גרם
    סיבים תזונתיים 5.6 גרם 5.6 גרם
    שומן רווי 6.1 גרם 6.1 גרם
    כולסטרול 8.0 מ״ג 8.0 מ״ג
    סידן 22.3 מ״ג 22.3 מ״ג
    ברזל 2.7 מ״ג 2.7 מ״ג
    אשלגן 534.7 מ״ג 534.7 מ״ג
    אבץ 2.1 מ״ג 2.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    1389
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1389.3 קק״ל 1389.3 קק״ל
    פחמימות 190.5 גרם 190.5 גרם
    סוכר 61.5 גרם 61.5 גרם
    שומן 46.2 גרם 46.2 גרם
    נתרן 3881.0 מ״ג 3881.0 מ״ג
    חלבון 49.5 גרם 49.5 גרם
    סיבים תזונתיים 5.6 גרם 5.6 גרם
    שומן רווי 6.1 גרם 6.1 גרם
    כולסטרול 8.0 מ״ג 8.0 מ״ג
    סידן 22.3 מ״ג 22.3 מ״ג
    ברזל 2.7 מ״ג 2.7 מ״ג
    אשלגן 534.7 מ״ג 534.7 מ״ג
    אבץ 2.1 מ״ג 2.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. משרים את חבילת אטריות ריבועי האורז במים רותחים, מסננים ושוטפים במים קרים כדי לעצור את הבישול.
  2. בווק על אש גבוהה מקפיצים את השום והג’ינג’ר בשמן, מוסיפים את הפטריות וממשיכים להקפיץ.
  3. מוסיפים את הבשר ומקפיצים יחד (עד שצבעו משתנה, כדקה).
  4. מוסיפים את הברוקולי ומקפיצים. כשהברוקולי קצת מתרכך מוסיפים את האטריות וחצי בקבוק של קנור סויה סיני. מערבבים, מוסיפים את התרד, מערבבים שוב ונותנים לזה להתבשל עם הרוטב ולהצטמצם עוד כמה דקות ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פאד סיו: אטריות אורז מוקפצות עם פרוסות בשר דקיקות, ירקות ורוטב סיני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, אך חשוב שהפרוסות יהיו דקיקות.

    Avatar
    דניאל

    יש לי דפי אורז, האם אני יכולה לחתוך אותם לריבועים ולהשתמש?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, לא ניתן להשתמש בדפי אורז כאטריות אורז. דפי אורז מגיבים אחרת לבישול (הופכים למאד דביקים).

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות