רקע הנמל

פאי אלפחורס מענג עם קוקוס וריבת חלב

פאי אלפחורס כשר לפסח שיתאים לכל ימות השנה. תחתית קלתית פריכה על בסיס חמאה, מילוי של שמנת מתוקה וריבת חלב ומעל הכל קוקוס טחון שמשלים את החגיגה
פאי אלפחורס כשר לפסח שיתאים לכל ימות השנה. תחתית קלתית פריכה על בסיס חמאה, מילוי של שמנת מתוקה וריבת חלב ומעל הכל קוקוס טחון שמשלים את החגיגה
  • שלומית שרבי
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 4 שעות
  • קלוריות
    2403
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2402.7 קק״ל 2402.7 קק״ל
    פחמימות 177.9 גרם 177.9 גרם
    שומן 323.7 גרם 323.7 גרם
    נתרן 229.8 מ״ג 229.8 מ״ג
    חלבון 122.7 גרם 122.7 גרם
    סיבים תזונתיים 115.6 גרם 115.6 גרם
    שומן רווי 197.2 גרם 197.2 גרם
    כולסטרול 136.2 מ״ג 136.2 מ״ג
    סידן 368.7 מ״ג 368.7 מ״ג
    ברזל 109.6 מ״ג 109.6 מ״ג
    אשלגן 714.7 מ״ג 714.7 מ״ג
    אבץ 109.6 מ״ג 109.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 4 שעות
  • קלוריות
    2403
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2402.7 קק״ל 2402.7 קק״ל
    פחמימות 177.9 גרם 177.9 גרם
    שומן 323.7 גרם 323.7 גרם
    נתרן 229.8 מ״ג 229.8 מ״ג
    חלבון 122.7 גרם 122.7 גרם
    סיבים תזונתיים 115.6 גרם 115.6 גרם
    שומן רווי 197.2 גרם 197.2 גרם
    כולסטרול 136.2 מ״ג 136.2 מ״ג
    סידן 368.7 מ״ג 368.7 מ״ג
    ברזל 109.6 מ״ג 109.6 מ״ג
    אשלגן 714.7 מ״ג 714.7 מ״ג
    אבץ 109.6 מ״ג 109.6 מ״ג
    סגור

 

 

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


קלתית

ציפוי


אופן הכנה

  1. מכינים את הקלתית: מכניסים למיקסר את הקמח, החמאה, הקוקוס וכף אחת של ריבת חלב ומערבלים עד לקבלת תערובת פירורית.
  2. מוסיפים את הביצה ומערבלים עד לקבלת בצק אחיד.
  3. משטחים ומהדקים את הבצק בעזרת הידיים על תבנית עגולה עם נייר אפייה ומעבירים למקפיא ל-10 דקות לצינון.
  4. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  5. מכניסים את הקלתית לתנור למשך 15-20 דקות, עד שהיא מתייצבת.
  6. מוציאים את הקלתית מהתנור ומצננים.
  7. מכינים את המילוי: מקציפים את השמנת והאינסטנט פודינג עד לקבלת קרם יציב ומוסיפים את ריבת החלב. מערבבים עוד דקה לאיחוד.
  8. משטחים את הקרם על הקלתית המצוננת ומפזרים מעל מלא קוקוס טחון.
  9. מכניסים למקרר למשך 3 שעות לפני ההגשה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פאי אלפחורס מענג עם קוקוס וריבת חלב

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות