פאי פסטה וגבינות

מחפשים מאפה חלבי שהוא גם טעים אבל גם מרשים? למה שלא תכינו פאי פסטה וגבינות במנות אישיות? מאפה יפהפה, טעים ועשיר שמכינים בקלות
1 Loading... 5
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    10

מצרכים

פאי פסטה

אופן הכנה

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן למצב אל דנטה (לא עד הסוף) ומסננים.
  2. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  3. מכינים את הרויאל: מערבבים בקערה את כל המרכיבים עד לאיחוד. שומרים בצד קצת גבינת פרמז’ן.
  4. מסדרים את הפסטה המבושלת בעמידה בצפיפות (כשפתח הצינורות פונה כלפי מעלה) בתוך רינגים אישיים או בתבנית.
  5. יוצקים מעל את הרויאל ומפזרים את יתרת הפרמז’ן.
  6. אופים כ-20 דקות, או עד שהחלק העליון מזהיב.
  7. מצננים מעט, מחלצים מהרינג או מהתבנית, מפזרים עגבניות מיובשות ועלי בזיליקום ומגישים מיד.
מבשלים את הפסטה
מבשלים את הפסטה

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 310.2 קק״ל 1240.8 קק״ל
פחמימות 6.3 גרם 25.1 גרם
שומן 20.4 גרם 81.7 גרם
נתרן 1195.4 מ״ג 4781.6 מ״ג
חלבון 26.3 גרם 105.2 גרם
סיבים תזונתיים 1.1 גרם 4.5 גרם
שומן רווי 12.4 גרם 49.6 גרם
כולסטרול 171.7 מ״ג 686.6 מ״ג
סידן 572.1 מ״ג 2288.3 מ״ג
ברזל 2.2 מ״ג 9.0 מ״ג
אשלגן 426.1 מ״ג 1704.5 מ״ג
אבץ 2.2 מ״ג 8.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody