פאי תפוחים שכולנו אוהבים הגרסה האפויה

מיני פאי תפוחים עטוף בבצק עלים. תוך פחות מחצי שעה עבודה במטבח יש לכם גרסה אפויה ובריאה לקינוח הכי אמריקאי שיש!
מיני פאי תפוחים עטוף בבצק עלים. תוך פחות מחצי שעה עבודה במטבח יש לכם גרסה אפויה ובריאה לקינוח הכי אמריקאי שיש!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    289
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 289.4 קק״ל 3473.1 קק״ל
    פחמימות 29.0 גרם 348.3 גרם
    שומן 16.9 גרם 202.9 גרם
    נתרן 195.8 מ״ג 2349.1 מ״ג
    חלבון 4.6 גרם 55.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 14.6 גרם
    שומן רווי 6.9 גרם 82.4 גרם
    כולסטרול 30.0 מ״ג 359.9 מ״ג
    סידן 8.2 מ״ג 98.7 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 4.9 מ״ג
    אשלגן 39.4 מ״ג 472.6 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    289
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 289.4 קק״ל 3473.1 קק״ל
    פחמימות 29.0 גרם 348.3 גרם
    שומן 16.9 גרם 202.9 גרם
    נתרן 195.8 מ״ג 2349.1 מ״ג
    חלבון 4.6 גרם 55.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 14.6 גרם
    שומן רווי 6.9 גרם 82.4 גרם
    כולסטרול 30.0 מ״ג 359.9 מ״ג
    סידן 8.2 מ״ג 98.7 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 4.9 מ״ג
    אשלגן 39.4 מ״ג 472.6 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור

תפופאי? בהחלט! מלבני בצק פריכים במילוי קוביות תפוחים רכות ומתוקות, ממש כמו ברשתות מזון מהיר, מינוס הטיגון

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מאפה

ציפוי


אופן הכנה

  1. ממיסים במחבת את החמאה, מוסיפים את התפוחים מסוג פינק ליידי, מערבבים ומבשלים 3 דקות.
  2. מוסיפים למחבת את הקינמון והדבש, מערבבים וממשיכים לבשל כ-8 דקות, עד שהתפוחים מעט מתרככים.
  3. מסירים מהאש ומניחים בצד להצטננות.
  4. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  5. פותחים גליל הבצק וחותכים למרובעים של 12 ס”מ על 12 ס”מ.
  6. מניחים באמצע הבצק 3 כפיות ממלית התפוחים שהכנו.
  7. מברישים את קצוות הבצק עם הביצה הטרופה וסוגרים את הבצק כך שמלית התפוחים בפנים והבצק מקבל צורה מלבנית.
  8. מהדקים היטב את הקצוות של הבצק עם קצות האצבעות או עם מזלג, ומניחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  9. מברישים את המאפה בביצה טרופה.
  10. חורצים עם סכין שלושה פסים צרים בחלק העליון של המאפה, כדי שהאדים יצאו בזמן האפייה, ובוזקים מעל מעט סוכר.
  11. אופים בתנור 15 דקות עד שהמאפים שלנו זהובים. בתאבון!

    פאי תפוחים אישי
    פאי תפוחים כמו ברשת מזון מהיר. צילום: נמרוד סונדרס סטיילינג: נעמה רן.

הערות

  • מומלץ להגיש לצד כדור גלידת וניל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פאי תפוחים שכולנו אוהבים הגרסה האפויה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    חגית כץ

    האם אפשר לעשות עם בצק פילו?

      Avatar
      מערכת Foody

      פחות יעבוד כאן. אם ניסית, עדכני איך יצא!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות