פבלובה ברוטב טופי

במקום עוד פבלובה ברוטב תותים או פירות יער כמו שכולם מכינים, קבלו פבלובה יפהפייה עם רוטב טופי קרמל ממכר שמכינים ממש בקלות
במקום עוד פבלובה ברוטב תותים או פירות יער כמו שכולם מכינים, קבלו פבלובה יפהפייה עם רוטב טופי קרמל ממכר שמכינים ממש בקלות
  • רות אופק
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 4 שעות
  • קלוריות
    439
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 439.3 קק״ל 3514.7 קק״ל
    פחמימות 52.0 גרם 416.2 גרם
    שומן 22.6 גרם 181.2 גרם
    נתרן 79.3 מ״ג 634.4 מ״ג
    חלבון 3.8 גרם 30.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 13.8 גרם 110.6 גרם
    כולסטרול 13.4 מ״ג 107.5 מ״ג
    סידן 4.0 מ״ג 32.3 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    אשלגן 43.9 מ״ג 351.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 4 שעות
  • קלוריות
    439
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 439.3 קק״ל 3514.7 קק״ל
    פחמימות 52.0 גרם 416.2 גרם
    שומן 22.6 גרם 181.2 גרם
    נתרן 79.3 מ״ג 634.4 מ״ג
    חלבון 3.8 גרם 30.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 13.8 גרם 110.6 גרם
    כולסטרול 13.4 מ״ג 107.5 מ״ג
    סידן 4.0 מ״ג 32.3 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    אשלגן 43.9 מ״ג 351.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרנג

קרמל

קישוט


אופן הכנה

1. מכינים את המרנג: מפרידים את החלבונים לקערת המיקסר, מוסיפים סוכר ומניחים אותה מעל סיר עם מעט מים רותחים שעומד על אש קטנה.
2. נותנים לתערובת להתחמם, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהסוכר נמס לגמרי ולא מרגישים אותו יותר. אפשר לבדוק את התמוססות הסוכר באמצעות שתי אצבעות - אם מרגישים גבישי סוכר, צריך להמשיך לחמם.
3. מעבירים את הקערה למיקסר ומקציפים עם וו הקצפה במשך כ-5-7 דקות עד שמתקבל קצף יציב. לקראת סוף ההקצפה מוסיפים כפית של תמצית וניל.
4. בעזרת תבנית עגולה בקוטר 24 ס”מ מציירים עיגול על נייר אפייה. הופכים את נייר האפייה ומניחים על תבנית תנור.
5. מעבירים את תערובת המרנג לשקית זילוף עם צנתר עגול ומזלפים את הפבלובה לפי העיגול המצויר - אפשר בנשיקות גדולות, אפשר בצורת שבלול או בכל צורה שאוהבים.
6. מחממים תנור ל-100 מעלות ואופים את הפבלובה במשך כ-3 שעות עד שהיא יבשה. מי שאוהב שהפבלובה שלו רכה במרכז יכול לאפות שעתיים. משאירים את המרנג להתקרר בתנור הסגור.
7. מכינים רוטב קרמל: בסיר קטן ממיסים את הסוכר יחד עם המים עד שמתקבל קרמל שחום.
8. כשהקרמל מוכן מוסיפים לו את השמנת המתוקה בזהירות ואת תמצית הווניל והמלח ומערבבים היטב עד שנוצר רוטב סמיך.
9. מסירים מהאש, מוסיפים את החמאה ומערבבים היטב. מצננים עד לשימוש.
10. מקשטים ומגישים: מקציפים שמנת מתוקה ומסקרפונה עם אבקת סוכר עד לקבלת קצפת רכה אך יציבה. יוצקים את השמנת בתלוליות על המרנג, מקשטים ברוטב הטופי ומגישים.

הערות

  • אפשר לקשט במקרונים, שוקולדים או כל ממתק אחר שאוהבים
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פבלובה ברוטב טופי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות