
-
זמן הכנה30 דקות
-
זמן כוללשעה ו-20 דקות
-
רמת קושיבינונית
-
מרכיבים8
מצרכים
הגשה
-
300 גרם גבינת מסקרפונה
-
1 כוס פירות יער טריים
-
1/2
כוס או 100 גרם סוכר לבן
-
1 לימון בינוני
-
4 כפות שערות חלבה
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-120 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- מכינים את המרנג: שמים את החלבונים והסוכר בקערת המיקסר. מעבירים את הקערה מעל סיר עם מים רותחים (באן מרי). מחממים כ-10 דקות, תוך כדי טריפה מתמדת או עד שהסוכר נמס. מתקינים את בלון ההקצפה ומקציפים במהירות גבוהה במשך 4-5 דקות, או עד שנוצר מרנג יציב.
- מעבירים את המרנג לשק זילוף ומזלפים על גבי התבנית נשיקות בגודל בינוני. אופים במשך שעה, או עד שהנשיקות מתייבשות.
- מכינים את הקרם: שמים בקערת המיקסר עם בלון הקצפה את השמנת והמסקרפונה ומקציפים לקרם סמיך.
- מגררים את קליפת הלימון בפומפייה. שמים בקערה את פירות היער, הסוכר וגרידת הלימון ומערבבים בזהירות.
- מניחים על צלחות הגשה כמה כפות גדושות של הקרם, מפזרים מעל את שערות החלבה, נשיקות, פירות ועלי נענע ומגישים.
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
8
מנות
קלוריות
404.6
קק״ל
3236.6
קק״ל
פחמימות
60.2
גרם
481.2
גרם
שומן
15.2
גרם
121.8
גרם
נתרן
227.3
מ״ג
1818.6
מ״ג
חלבון
8.0
גרם
64.1
גרם
סיבים תזונתיים
1.7
גרם
13.4
גרם
שומן רווי
10.1
גרם
81.0
גרם
כולסטרול
45.0
מ״ג
360.0
מ״ג
סידן
77.7
מ״ג
621.7
מ״ג
ברזל
3.8
מ״ג
30.1
מ״ג
אשלגן
171.0
מ״ג
1368.3
מ״ג
אבץ
1.2
מ״ג
9.4
מ״ג
תגובות (0)