רקע ברימאג

פבלובה מפורקת עם קרם מסקרפונה ופירות יער

משה שגב מכין גרסה פשוטה, טעימה ומרהיבה לקינוח הקלאסי: פבלובה מהירה עם קרם מסקרפונה בליווי פירות יער. קינוח טעים וקליל במראה יפהפה שלא תוכלו לעמוד בו
משה שגב מכין גרסה פשוטה, טעימה ומרהיבה לקינוח הקלאסי: פבלובה מהירה עם קרם מסקרפונה בליווי פירות יער. קינוח טעים וקליל במראה יפהפה שלא תוכלו לעמוד בו
  • משה שגב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    410
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 409.7 קק״ל 3277.2 קק״ל
    פחמימות 61.5 גרם 491.7 גרם
    שומן 15.2 גרם 121.8 גרם
    נתרן 227.3 מ״ג 1818.7 מ״ג
    חלבון 8.0 גרם 64.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 13.4 גרם
    שומן רווי 10.1 גרם 81.0 גרם
    כולסטרול 45.0 מ״ג 360.0 מ״ג
    סידן 77.7 מ״ג 621.8 מ״ג
    ברזל 3.8 מ״ג 30.1 מ״ג
    אשלגן 171.1 מ״ג 1368.5 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 9.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    410
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 409.7 קק״ל 3277.2 קק״ל
    פחמימות 61.5 גרם 491.7 גרם
    שומן 15.2 גרם 121.8 גרם
    נתרן 227.3 מ״ג 1818.7 מ״ג
    חלבון 8.0 גרם 64.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 13.4 גרם
    שומן רווי 10.1 גרם 81.0 גרם
    כולסטרול 45.0 מ״ג 360.0 מ״ג
    סידן 77.7 מ״ג 621.8 מ״ג
    ברזל 3.8 מ״ג 30.1 מ״ג
    אשלגן 171.1 מ״ג 1368.5 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 9.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרנג


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-120 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. מכינים את המרנג: שמים את החלבונים והסוכר בקערת המיקסר. מעבירים את הקערה מעל סיר עם מים רותחים (באן מרי). מחממים כ-10 דקות, תוך כדי טריפה מתמדת או עד שהסוכר נמס. מתקינים את בלון ההקצפה ומקציפים במהירות גבוהה במשך 4-5 דקות, או עד שנוצר מרנג יציב.
  3. מעבירים את המרנג לשק זילוף ומזלפים על גבי התבנית נשיקות בגודל בינוני. אופים במשך שעה, או עד שהנשיקות מתייבשות.
  4. מכינים את הקרם: שמים בקערת המיקסר עם בלון הקצפה את השמנת והמסקרפונה ומקציפים לקרם סמיך.
  5. מגררים את קליפת הלימון בפומפייה. שמים בקערה את פירות היער, הסוכר וגרידת הלימון ומערבבים בזהירות.
  6. מניחים על צלחות הגשה כמה כפות גדושות של הקרם, מפזרים מעל את שערות החלבה, נשיקות, פירות ועלי נענע ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי להכיר
פבלובה מפורקת עם קרם מסקרפונה ופירות יער

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות