<

פבלובה סמודי מלכותית של אור בן אוליאל

קערה מרעננת של סמודי פבלובה בטעמי וניל ותותים בקלי קלות! מתוק במידה מדויקת, עם הטעמים המפנקים של פירות מיובשים ונשיקות מרנג. פשוט ללקק את האצבעות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    4

מצרכים

נשיקות מרנג

אופן הכנה

  1. מכניסים את התותים ואת היוגורט למיכל הסמודי. סוגרים את המיכל היטב ומפעילים עם תוכנית bowl.
  2. נעזרים בתחתית המיכל המסתובבת להנעת התותים לכיוון הלהבים למרקם חלק.
  3. מכינים נשיקות: מחממים תנור לחום של 90 מעלות.
  4. מחממים את החלבונים ואת הסוכר בבן מארי (סיר ריק בתוך סיר עם מים) עד המסת הסוכר. בודקים עם האצבע.
  5. מקציפים במיקסר עד קבלת מרנג יציב.
  6. מזלפים פסים דקים ונשיקות על תבנית עם נייר אפייה ואופים במשך שעתיים וחצי או עד ייבוש.
  7. מקשטים את הפבלובה בנשיקות, תות עץ מיובש ופטל מיובש.
מרקם מושלם. צילום: אור בן אוליאל
מרקם מושלם. צילום: אור בן אוליאל

לאתר המוצרים של NINJA  היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 852.9 קק״ל 852.9 קק״ל
פחמימות 205.8 גרם 205.8 גרם
שומן 0.3 גרם 0.3 גרם
נתרן 322.8 מ״ג 322.8 מ״ג
חלבון 11.6 גרם 11.6 גרם
סיבים תזונתיים 1.7 גרם 1.7 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 22.4 מ״ג 22.4 מ״ג
ברזל 0.6 מ״ג 0.6 מ״ג
אשלגן 294.5 מ״ג 294.5 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 0.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (10)

Avatar

הצג עוד