פבלובה כשרה לפסח – עוגת מרנג עם קציפת וניל ופירות

מתכון של מיקי שמו לקינוח המפורסם פבלובה, המורכב מ-4 מרקמים וטעמים שונים: מרנג, קציפה, פירות וסירופ פירות יער. עוגה חגיגית וקוצרת מחמאות
מתכון של מיקי שמו לקינוח המפורסם פבלובה, המורכב מ-4 מרקמים וטעמים שונים: מרנג, קציפה, פירות וסירופ פירות יער. עוגה חגיגית וקוצרת מחמאות
  • מיקי שמו
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    3767
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3767.3 קק״ל 3767.3 קק״ל
    פחמימות 348.5 גרם 348.5 גרם
    שומן 195.9 גרם 195.9 גרם
    נתרן 43.2 מ״ג 43.2 מ״ג
    חלבון 16.2 גרם 16.2 גרם
    סיבים תזונתיים 24.4 גרם 24.4 גרם
    שומן רווי 116.2 גרם 116.2 גרם
    כולסטרול 1.5 מ״ג 1.5 מ״ג
    סידן 93.8 מ״ג 93.8 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 2.0 מ״ג
    אשלגן 541.9 מ״ג 541.9 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    3767
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3767.3 קק״ל 3767.3 קק״ל
    פחמימות 348.5 גרם 348.5 גרם
    שומן 195.9 גרם 195.9 גרם
    נתרן 43.2 מ״ג 43.2 מ״ג
    חלבון 16.2 גרם 16.2 גרם
    סיבים תזונתיים 24.4 גרם 24.4 גרם
    שומן רווי 116.2 גרם 116.2 גרם
    כולסטרול 1.5 מ״ג 1.5 מ״ג
    סידן 93.8 מ״ג 93.8 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 2.0 מ״ג
    אשלגן 541.9 מ״ג 541.9 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור

אם אתם מחפשים את הקינוח המושלם שיוציא “וואו” ענק מהאורחים שלכם, לכו על הפרימה בלרינה של הערב וקבלו במחיאות כפיים את עוגת הפבלובה של מיקי שמו.

עוגת קצף ביצים מלאה בקרם וניל ומעוטרת בפירות. איזה פירות יכולים למלוך בכיפת הפבלובה? כל פרי שאתם אוהבים. תותים, דובדבנים, פירות יער קפואים… הכל הולך!

תודה לך מיקי שמו על עוגת פבלובה מעלפת, אין ספק שכולם יקומו להדרן.

עוגת פבלובה של מיקי שמו
עוגת פבלובה של מיקי שמו שראויה למחיאות כפיים!
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
8 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

לפיזור על המרנג לפני האפייה

פירות


אופן הכנה

  1. מכינים את המרנג: מחממים תנור לחום 100 מעלות.
  2. מקציפים חלבונים בקערת המיקסר במהירות בינונית לקצף רך, מוסיפים את הסוכר בהדרגה תוך כדי הקצפה ומקציפים עד לקבלת קצף יציב, מפסיקים את פעולת המיקסר ומקפלים את האבקת סוכר לתוך התערובת בעזרת לקקן.
  3. מזלפים את המרנג לקוטר 30 ס”מ על נייר אפיה ובוזקים מעל את אבקת הסוכר.
  4. אופים למשך שעתיים וחצי בחום נמוך ומצננים היטב.
  5. מכינים את הקציפה: מקציפים את כל המרכיבים יחד עד שמתקבל קרם יציב.
  6. מכינים את הרוטב: טוחנים בבלנדר את הפירות יער סוכר ומיץ לימון ומסננים היטב.
  7. מרכיבים את המנה: מניחים את הפבלובה האפויה על גבי כלי הגשה, מפזרים חצי מהכמות של פירות יער ומזלפים מעל את הקציפה, מפזרים שוב פירות יער ומקשטים ברוטב. או: מניחים רוטב על צלחת ההגשה, מניחים במרכזה את הפבלובה, מזלפים מהקציפה בצורת ספירלה ומניחים במרכזה מהפירות יער.

    עוגת פבלובה תותים
    לא פלא שכולם מחכים לקינוח! עוגת פבלובה של מיקי שמו

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פבלובה כשרה לפסח – עוגת מרנג עם קציפת וניל ופירות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (12)

Avatar

      Avatar
      Foody team

      100 מעלות

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות