פבלובה – עוגת מרנג עם קציפת וניל ופירות

מתכון של מיקי שמו לקינוח המפורסם פבלובה, המורכב מ-4 מרקמים וטעמים שונים: מרנג, קציפה, פירות וסירופ פירות יער. עוגה חגיגית וקוצרת מחמאות
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    3 שעות
  • רמת קושי
    קשה
  • מרכיבים
    11

מצרכים

לפיזור על המרנג לפני האפייה

פירות

אופן הכנה

  1. מכינים את המרנג: מחממים תנור לחום 100 מעלות.
  2. מקציפים חלבונים בקערת המיקסר במהירות בינונית לקצף רך, מוסיפים את הסוכר בהדרגה תוך כדי הקצפה ומקציפים עד לקבלת קצף יציב, מפסיקים את פעולת המיקסר ומקפלים את האבקת סוכר לתוך התערובת.
  3. מזלפים את המרנג לקוטר 30 ס”מ ובוזקים מעל את האבקת סוכר.
  4. אופים למשך שעתיים וחצי ומצננים היטב.
  5. מכינים את הקציפה: מקציפים את כל המרכיבים יחד עד שמתקבל קרם יציב.
  6. מכינים את הרוטב: טוחנים בבלנדר את הפירות יער סוכר ומיץ לימון ומסננים היטב.
  7. מרכיבים את המנה: מניחים את הפבלובה האפויה על גבי הכלי הגשה, מפזרים חצי מהכמות של פירות יער ומזלפים מעל את הקציפה, מפזרים שוב פירות יער ומקשטים ברוטב. או: מניחים רוטב על צלחת ההגשה, מניחים במרכזה את הפבלובה, מזלפים מהקציפה בצורת ספירלה ומניחים במרכזה מהפירות יער.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 2071.9 קק״ל 2071.9 קק״ל
פחמימות 333.4 גרם 333.4 גרם
שומן 5.9 גרם 5.9 גרם
נתרן 875.2 מ״ג 875.2 מ״ג
חלבון 32.8 גרם 32.8 גרם
סיבים תזונתיים 24.4 גרם 24.4 גרם
שומן רווי 1.2 גרם 1.2 גרם
כולסטרול 1.5 מ״ג 1.5 מ״ג
סידן 111.8 מ״ג 111.8 מ״ג
ברזל 2.3 מ״ג 2.3 מ״ג
אשלגן 958.9 מ״ג 958.9 מ״ג
אבץ 0.7 מ״ג 0.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody