פבלובה כשרה לפסח – עוגת מרנג עם קציפת וניל ופירות

מתכון של מיקי שמו לקינוח המפורסם פבלובה, המורכב מ-4 מרקמים וטעמים שונים: מרנג, קציפה, פירות וסירופ פירות יער. עוגה חגיגית וקוצרת מחמאות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    3 שעות
  • רמת קושי
    קשה
  • מרכיבים
    11

אם אתם מחפשים את הקינוח המושלם שיוציא “וואו” ענק מהאורחים שלכם, לכו על הפרימה בלרינה של הערב וקבלו במחיאות כפיים את עוגת הפבלובה של מיקי שמו.

עוגת קצף ביצים מלאה בקרם וניל ומעוטרת בפירות. איזה פירות יכולים למלוך בכיפת הפבלובה? כל פרי שאתם אוהבים. תותים, דובדבנים, פירות יער קפואים… הכל הולך!

תודה לך מיקי שמו על עוגת פבלובה מעלפת, אין ספק שכולם יקומו להדרן.

עוגת פבלובה של מיקי שמו
עוגת פבלובה של מיקי שמו שראויה למחיאות כפיים!

מצרכים

לפיזור על המרנג לפני האפייה

פירות

אופן הכנה

  1. מכינים את המרנג: מחממים תנור לחום 100 מעלות.
  2. מקציפים חלבונים בקערת המיקסר במהירות בינונית לקצף רך, מוסיפים את הסוכר בהדרגה תוך כדי הקצפה ומקציפים עד לקבלת קצף יציב, מפסיקים את פעולת המיקסר ומקפלים את האבקת סוכר לתוך התערובת בעזרת לקקן.
  3. מזלפים את המרנג לקוטר 30 ס”מ על נייר אפיה ובוזקים מעל את אבקת הסוכר.
  4. אופים למשך שעתיים וחצי בחום נמוך ומצננים היטב.
  5. מכינים את הקציפה: מקציפים את כל המרכיבים יחד עד שמתקבל קרם יציב.
  6. מכינים את הרוטב: טוחנים בבלנדר את הפירות יער סוכר ומיץ לימון ומסננים היטב.
  7. מרכיבים את המנה: מניחים את הפבלובה האפויה על גבי כלי הגשה, מפזרים חצי מהכמות של פירות יער ומזלפים מעל את הקציפה, מפזרים שוב פירות יער ומקשטים ברוטב. או: מניחים רוטב על צלחת ההגשה, מניחים במרכזה את הפבלובה, מזלפים מהקציפה בצורת ספירלה ומניחים במרכזה מהפירות יער.

    עוגת פבלובה תותים
    לא פלא שכולם מחכים לקינוח! עוגת פבלובה של מיקי שמו

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 2072.5 קק״ל 2072.5 קק״ל
פחמימות 333.6 גרם 333.6 גרם
שומן 5.9 גרם 5.9 גרם
נתרן 875.2 מ״ג 875.2 מ״ג
חלבון 32.8 גרם 32.8 גרם
סיבים תזונתיים 24.4 גרם 24.4 גרם
שומן רווי 1.2 גרם 1.2 גרם
כולסטרול 1.5 מ״ג 1.5 מ״ג
סידן 112.0 מ״ג 112.0 מ״ג
ברזל 2.3 מ״ג 2.3 מ״ג
אשלגן 963.1 מ״ג 963.1 מ״ג
אבץ 0.7 מ״ג 0.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (10)

Avatar

    Avatar
    מרגלית עמרני

    שאלתי היא האם העוגה הזאת יכולה ליחתך כי אני עושה אותה לאורחים..ועוד משהו לסירופ האם אפשרי תותים ולא פרות יער ,וכמה זמן העוגה יכולה לישמר במקרר?תודההה

      Avatar
      Foody Foody

      היי עדי,
      עוגת הפבלובה לא נחתכת באופן מאוד מסודר, מחלקים אותה לחתיכות לא סימטריות כמו בלאגן מאורגן.
      ניתן להחליף פירות יער בתותים. העוגה נשמרת במקרר יומיים שלושה.

    Avatar
    מרגלית עמרני

    היי, לבעלי יש יומולדת בחג שני ואני מתכננת בעז”ה לעשות את העוגה הזאת,

הצג עוד