פודינג אורז וקינמון במרקם קטיפתי של קרין גורן

קרין גורן מכינה קינוח מתוק עם ניחוח נוסטלגי שיחזיר אתכם מיד לילדות - פודינג אורז וקינמון עם מרקם נימוח וקטיפתי
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    5 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

קינוח אורז

אופן הכנה

  1. שוטפים את האורז במסננת.
  2. ממלאים קצת מים בסיר ושופכים החוצה (צריך שהסיר יהיה רטוב, כך החלב לא יישרף בהמשך). מוזגים פנימה את החלב, מוסיפים את האורז ומביאים לרתיחה על אש גבוהה.
  3. מנמיכים להבה ומבשלים 30 דקות בלי מכסה, עד שהאורז תפוח ורך. מסירים מהאש.
  4. מיד מוסיפים לאורז החם את הסוכר והקינמון ומערבבים בעדינות להמסה. זה טעים כבר עכשיו! מצננים, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-4 שעות.
  5. במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת רכה. מוסיפים את הקצפת לאורז הקר ומערבבים בעדינות פנימה.
  6. מוזגים את הפודינג לגביעים, מפזרים מעט קינמון מעל ומגישים.

הערות

  • אם רוצים לשדרג את הקינוח, מקשטים מעל בתוספות לפי הטעם: פירורי עוגיות, קוביות של פירות טריים וכו'

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 117.8 קק״ל 471.2 קק״ל
פחמימות 27.9 גרם 111.7 גרם
שומן 0.1 גרם 0.2 גרם
נתרן 0.9 מ״ג 3.7 מ״ג
חלבון 0.6 גרם 2.2 גרם
סיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.9 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
סידן 0.5 מ״ג 1.9 מ״ג
ברזל 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
אשלגן 0.8 מ״ג 3.1 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody