פודינג שוקולד בטעם של פעם
קינוח שוקולד מושלם לסיום מתוק לארוחה - פודינג שוקולד רך וקטיפתי, מוגש עם קצפת ושוקולד מגורר. קינוח אישי שגם ילדים וגם מבוגרים אוהבים
קינוח שוקולד מושלם לסיום מתוק לארוחה - פודינג שוקולד רך וקטיפתי, מוגש עם קצפת ושוקולד מגורר. קינוח אישי שגם ילדים וגם מבוגרים אוהבים
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 518.3 קק״ל 2073.3 קק״לפחמימות 22.7 גרם 91.0 גרםשומן 36.8 גרם 147.4 גרםנתרן 256.7 מ״ג 1026.9 מ״גחלבון 8.9 גרם 35.6 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 6.9 גרםשומן רווי 22.4 גרם 89.7 גרםכולסטרול 26.9 מ״ג 107.7 מ״גסידן 131.5 מ״ג 526.1 מ״גברזל 1.4 מ״ג 5.5 מ״גאשלגן 333.7 מ״ג 1334.9 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 3.7 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 25 דק׳כולל 3 שעות ו-30 דק׳
-
קלוריות518
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 518.3 קק״ל 2073.3 קק״לפחמימות 22.7 גרם 91.0 גרםשומן 36.8 גרם 147.4 גרםנתרן 256.7 מ״ג 1026.9 מ״גחלבון 8.9 גרם 35.6 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 6.9 גרםשומן רווי 22.4 גרם 89.7 גרםכולסטרול 26.9 מ״ג 107.7 מ״גסידן 131.5 מ״ג 526.1 מ״גברזל 1.4 מ״ג 5.5 מ״גאשלגן 333.7 מ״ג 1334.9 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 3.7 מ״גסגור
מרכיבים 11 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות 518 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
פודינג שוקולד
-
3 כפות קורנפלור
-
1/4 כוס אבקת קקאו
-
1/3 כוס אבקת סוכר
-
1 קורט מלח דק
-
2 כוסות חלב 3%
-
2 כפות חמאהרכה
-
1 כפית תמצית וניל
-
2 כפות שוקולד צ’יפס
קישוט
-
1 חופן שוקולד מרירמגורר
-
1 מיכל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
2 כפות אבקת סוכר
אופן הכנה
- מכינים את הפודינג: בסיר גדול או מחבת גדולה (מחוץ לאש) מערבבים את הקקאו, הקורנפלור, הסוכר והמלח עד איחוד.
- מעמידים על האש ומוסיפים את החלב בזרם דק תוך כדי בחישה מתמדת במטרפה. מערבבים היטב שלא יהיו גושים עד לרתיחה עדינה ומבשלים עוד כדקה ברתיחה עדינה.
- מורידים מהאש, מוסיפים את החמאה ותמצית הווניל ומערבבים היטב עד שהחמאה נמסה.
- מעבירים לקערה נקייה ומצננים 5 דקות.
- מוסיפים את השוקולד צ’יפס, מערבבים ומעבירים לכוסות ההגשה.
- מכסים בניילון נצמד (שהניילון ייגע בפודינג למניעת היווצרות קרום) ומכניסים למקרר לפחות ל-3 שעות.
- מכינים את הקישוט: לפני ההגשה מקציפים את השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר עד לקבלת בקצפת יציבה.
- מקשטים את כוסות הפודינג בקצפת ושוקולד מגורר ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את הפודינג: בסיר גדול או מחבת גדולה (מחוץ לאש) מערבבים את הקקאו, הקורנפלור, הסוכר והמלח עד איחוד.
- מעמידים על האש ומוסיפים את החלב בזרם דק תוך כדי בחישה מתמדת במטרפה. מערבבים היטב שלא יהיו גושים עד לרתיחה עדינה ומבשלים עוד כדקה ברתיחה עדינה.
- מורידים מהאש, מוסיפים את החמאה ותמצית הווניל ומערבבים היטב עד שהחמאה נמסה.
- מעבירים לקערה נקייה ומצננים 5 דקות.
- מוסיפים את השוקולד צ’יפס, מערבבים ומעבירים לכוסות ההגשה.
- מכסים בניילון נצמד (שהניילון ייגע בפודינג למניעת היווצרות קרום) ומכניסים למקרר לפחות ל-3 שעות.
- מכינים את הקישוט: לפני ההגשה מקציפים את השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר עד לקבלת בקצפת יציבה.
- מקשטים את כוסות הפודינג בקצפת ושוקולד מגורר ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
כמה אהבתי שאימא שלי מכינה לנו פודינג שוקולד חם! תודה על המתכון ❤️