
-
זמן הכנה25 דקות
-
זמן כולל3 שעות ו-30 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים11
מצרכים
פודינג שוקולד
-
3 כפות קורנפלור
-
1/4 כוס אבקת קקאו
-
1/3 כוס אבקת סוכר
-
1 קורט מלח דק
-
2 כוסות חלב 3%
-
2 כפות חמאהרכה
-
1 כפית תמצית וניל
-
2 כפות שוקולד צ’יפס
קישוט
-
1 חופן שוקולד מרירמגורר
-
1 מיכל שמנת מתוקה 38%
-
2 כפות אבקת סוכר
אופן הכנה
- מכינים את הפודינג: בסיר גדול או מחבת גדולה (מחוץ לאש) מערבבים את הקקאו, הקורנפלור, הסוכר והמלח עד איחוד.
- מעמידים על האש ומוסיפים את החלב בזרם דק תוך כדי בחישה מתמדת במטרפה. מערבבים היטב שלא יהיו גושים עד לרתיחה עדינה ומבשלים עוד כדקה ברתיחה עדינה.
- מורידים מהאש, מוסיפים את החמאה ותמצית הווניל ומערבבים היטב עד שהחמאה נמסה.
- מעבירים לקערה נקייה ומצננים 5 דקות.
- מוסיפים את השוקולד צ’יפס, מערבבים ומעבירים לכוסות ההגשה.
- מכסים בניילון נצמד (שהניילון ייגע בפודינג למניעת היווצרות קרום) ומכניסים למקרר לפחות ל-3 שעות.
- מכינים את הקישוט: לפני ההגשה מקציפים את השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר עד לקבלת בקצפת יציבה.
- מקשטים את כוסות הפודינג בקצפת ושוקולד מגורר ומגישים.
מקשטים את כוסות הפודינג בקצפת ושוקולד מגורר ומגישים
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
4
מנות
קלוריות
289.6
קק״ל
1158.3
קק״ל
פחמימות
20.6
גרם
82.2
גרם
שומן
13.1
גרם
52.4
גרם
נתרן
256.7
מ״ג
1026.9
מ״ג
חלבון
7.4
גרם
29.6
גרם
סיבים תזונתיים
1.7
גרם
6.9
גרם
שומן רווי
8.1
גרם
32.2
גרם
כולסטרול
26.9
מ״ג
107.7
מ״ג
סידן
131.5
מ״ג
526.1
מ״ג
ברזל
1.4
מ״ג
5.5
מ״ג
אשלגן
333.7
מ״ג
1334.9
מ״ג
אבץ
0.9
מ״ג
3.7
מ״ג
תגובה אחת
כמה אהבתי שאימא שלי מכינה לנו פודינג שוקולד חם! תודה על המתכון ❤️