פודינג שוקולד בטעם של פעם

קינוח שוקולד מושלם לסיום מתוק לארוחה - פודינג שוקולד רך וקטיפתי, מוגש עם קצפת ושוקולד מגורר. קינוח אישי שגם ילדים וגם מבוגרים אוהבים
קינוח שוקולד מושלם לסיום מתוק לארוחה - פודינג שוקולד רך וקטיפתי, מוגש עם קצפת ושוקולד מגורר. קינוח אישי שגם ילדים וגם מבוגרים אוהבים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
23 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 3 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    518
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 518.3 קק״ל 2073.3 קק״ל
    פחמימות 22.7 גרם 91.0 גרם
    שומן 36.8 גרם 147.4 גרם
    נתרן 256.7 מ״ג 1026.9 מ״ג
    חלבון 8.9 גרם 35.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 6.9 גרם
    שומן רווי 22.4 גרם 89.7 גרם
    כולסטרול 26.9 מ״ג 107.7 מ״ג
    סידן 131.5 מ״ג 526.1 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 5.5 מ״ג
    אשלגן 333.7 מ״ג 1334.9 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 3.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 3 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    518
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 518.3 קק״ל 2073.3 קק״ל
    פחמימות 22.7 גרם 91.0 גרם
    שומן 36.8 גרם 147.4 גרם
    נתרן 256.7 מ״ג 1026.9 מ״ג
    חלבון 8.9 גרם 35.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 6.9 גרם
    שומן רווי 22.4 גרם 89.7 גרם
    כולסטרול 26.9 מ״ג 107.7 מ״ג
    סידן 131.5 מ״ג 526.1 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 5.5 מ״ג
    אשלגן 333.7 מ״ג 1334.9 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 3.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
23 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פודינג שוקולד


אופן הכנה

  1. מכינים את הפודינג: בסיר גדול או מחבת גדולה (מחוץ לאש) מערבבים את הקקאו, הקורנפלור, הסוכר והמלח עד איחוד.
  2. מעמידים על האש ומוסיפים את החלב בזרם דק תוך כדי בחישה מתמדת במטרפה. מערבבים היטב שלא יהיו גושים עד לרתיחה עדינה ומבשלים עוד כדקה ברתיחה עדינה.
  3. מורידים מהאש, מוסיפים את החמאה ותמצית הווניל ומערבבים היטב עד שהחמאה נמסה.
  4. מעבירים לקערה נקייה ומצננים 5 דקות.
  5. מוסיפים את השוקולד צ’יפס, מערבבים ומעבירים לכוסות ההגשה.
  6. מכסים בניילון נצמד (שהניילון ייגע בפודינג למניעת היווצרות קרום) ומכניסים למקרר לפחות ל-3 שעות.
  7. מכינים את הקישוט: לפני ההגשה מקציפים את השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר עד לקבלת בקצפת יציבה.
  8. מקשטים את כוסות הפודינג בקצפת ושוקולד מגורר ומגישים.

    מקשטים את כוסות הפודינג בקצפת ושוקולד מגורר ומגישים
    מקשטים את כוסות הפודינג בקצפת ושוקולד מגורר ומגישים

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פודינג שוקולד בטעם של פעם

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    הילה

    כמה אהבתי שאימא שלי מכינה לנו פודינג שוקולד חם! תודה על המתכון ❤️

קטגוריות

אביזרים

טכניקות