פודינג שוקולד בטעם של פעם

קינוח שוקולד מושלם לסיום מתוק לארוחה - פודינג שוקולד רך וקטיפתי, מוגש עם קצפת ושוקולד מגורר. קינוח אישי שגם ילדים וגם מבוגרים אוהבים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    3 שעות ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

פודינג שוקולד

קישוט

אופן הכנה

  1. מכינים את הפודינג: בסיר גדול או מחבת גדולה (מחוץ לאש) מערבבים את הקקאו, הקורנפלור, הסוכר והמלח עד איחוד.
  2. מעמידים על האש ומוסיפים את החלב בזרם דק תוך כדי בחישה מתמדת במטרפה. מערבבים היטב שלא יהיו גושים עד לרתיחה עדינה ומבשלים עוד כדקה ברתיחה עדינה.
  3. מורידים מהאש, מוסיפים את החמאה ותמצית הווניל ומערבבים היטב עד שהחמאה נמסה.
  4. מעבירים לקערה נקייה ומצננים 5 דקות.
  5. מוסיפים את השוקולד צ’יפס, מערבבים ומעבירים לכוסות ההגשה.
  6. מכסים בניילון נצמד (שהניילון ייגע בפודינג למניעת היווצרות קרום) ומכניסים למקרר לפחות ל-3 שעות.
  7. מכינים את הקישוט: לפני ההגשה מקציפים את השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר עד לקבלת בקצפת יציבה.
  8. מקשטים את כוסות הפודינג בקצפת ושוקולד מגורר ומגישים.

    מקשטים את כוסות הפודינג בקצפת ושוקולד מגורר ומגישים
    מקשטים את כוסות הפודינג בקצפת ושוקולד מגורר ומגישים

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 289.6 קק״ל 1158.3 קק״ל
פחמימות 20.6 גרם 82.2 גרם
שומן 13.1 גרם 52.4 גרם
נתרן 256.7 מ״ג 1026.9 מ״ג
חלבון 7.4 גרם 29.6 גרם
סיבים תזונתיים 1.7 גרם 6.9 גרם
שומן רווי 8.1 גרם 32.2 גרם
כולסטרול 26.9 מ״ג 107.7 מ״ג
סידן 131.5 מ״ג 526.1 מ״ג
ברזל 1.4 מ״ג 5.5 מ״ג
אשלגן 333.7 מ״ג 1334.9 מ״ג
אבץ 0.9 מ״ג 3.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

Avatar

    Avatar
    הילה

    כמה אהבתי שאימא שלי מכינה לנו פודינג שוקולד חם! תודה על המתכון ❤️