פולנטה קרמית ומנחמת כשבא להתפנק בלי מאמץ

קרם פולנטה מהירה להכנה, במרקם חלומי שמתקבל הודות לחמאה חלב וגבינת פיקורינו שגם נותנת לקרם טעם משגע. פינוק אמיתי ב10 דקות עבודה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

אופן הכנה

  1. מביאים לרתיחה מים ומלח בסיר בינוני. מוסיפים קמח תירס בהדרגה ותוך כדי בחישה (מומלץ במטרפה ידנית). לא להוסיף את הקמח בבת אחת, אחרת יהיו גושים שלא יתמוססו.
  2. מבשלים על אש בינונית תוך כדי בחישה, עד שהתערובת מסמיכה.
  3. מוסיפים חמאה וגבינת פקורינו ומערבבים היטב.
  4. מבשלים עוד דקה תוך כדי בחישה.
  5. מוסיפים חלב חם ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 195.1 קק״ל 780.5 קק״ל
פחמימות 2.8 גרם 11.3 גרם
שומן 17.0 גרם 68.0 גרם
נתרן 1426.5 מ״ג 5706.1 מ״ג
חלבון 8.8 גרם 35.3 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
שומן רווי 12.4 גרם 49.7 גרם
כולסטרול 50.7 מ״ג 202.7 מ״ג
סידן 138.8 מ״ג 555.0 מ״ג
ברזל 0.5 מ״ג 2.0 מ״ג
אשלגן 110.0 מ״ג 439.8 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 1.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

    Avatar
    עדי

    בדיוק חיפשתי מתכון לפולנטה!!! פודי קראתם את המחשבות שלי!!! חחחח 😻

      Avatar
      Foody Foody

      איזה כיף! שלחי לנו תמונות (:

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody