שוקי עוף אפויות בציפוי פריך

השף ישראל אהרוני מכין לכם מנת עוף מנצחת: שוקי עוף אפויות בציפוי פריך. מתכון קל וטעים, אהוב במיוחד על ילדים. רק סלט קטן ליד ואתם מסודרים
השף ישראל אהרוני מכין לכם מנת עוף מנצחת: שוקי עוף אפויות בציפוי פריך. מתכון קל וטעים, אהוב במיוחד על ילדים. רק סלט קטן ליד ואתם מסודרים
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    480
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 479.7 קק״ל 1918.6 קק״ל
    פחמימות 19.3 גרם 77.1 גרם
    שומן 20.1 גרם 80.4 גרם
    נתרן 1051.2 מ״ג 4204.7 מ״ג
    חלבון 51.7 גרם 206.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 8.0 גרם
    שומן רווי 4.2 גרם 16.7 גרם
    כולסטרול 281.7 מ״ג 1126.8 מ״ג
    סידן 62.9 מ״ג 251.7 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 13.5 מ״ג
    אשלגן 718.0 מ״ג 2872.0 מ״ג
    אבץ 4.9 מ״ג 19.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    480
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 479.7 קק״ל 1918.6 קק״ל
    פחמימות 19.3 גרם 77.1 גרם
    שומן 20.1 גרם 80.4 גרם
    נתרן 1051.2 מ״ג 4204.7 מ״ג
    חלבון 51.7 גרם 206.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 8.0 גרם
    שומן רווי 4.2 גרם 16.7 גרם
    כולסטרול 281.7 מ״ג 1126.8 מ״ג
    סידן 62.9 מ״ג 251.7 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 13.5 מ״ג
    אשלגן 718.0 מ״ג 2872.0 מ״ג
    אבץ 4.9 מ״ג 19.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה. קוצצים את השום, תימין ופטרוזיליה. מערבבים את פירורי הלחם עם שמן הזית.
  2. טורפים בקערה את הביצה עם החרדל, תימין, שום, צ׳ילי ופטרוזיליה.
  3. טובלים את העוף בבלילה ואחר כך מגלגלים היטב בפירורי הלחם.
  4. שמים בתבנית ואופים כ-45 דקות עד להשחמה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שוקי עוף אפויות בציפוי פריך

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות