פונדו

פונדו שוקולד, קרוב משפחה מתוק של פונדו גבינות, זה גנאש שוקולד שמוגש חם ונוזלי בתוך סיר כמטבל לתוספות שונות ומגוונות, כגון פירות, פרוסות עוגה או מרשמלו
פונדו שוקולד, קרוב משפחה מתוק של פונדו גבינות, זה גנאש שוקולד שמוגש חם ונוזלי בתוך סיר כמטבל לתוספות שונות ומגוונות, כגון פירות, פרוסות עוגה או מרשמלו
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    365
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 365.0 קק״ל 2555.0 קק״ל
    פחמימות 47.1 גרם 330.0 גרם
    שומן 17.5 גרם 122.5 גרם
    נתרן 119.3 מ״ג 835.2 מ״ג
    חלבון 4.7 גרם 33.0 גרם
    סיבים תזונתיים 5.7 גרם 40.0 גרם
    שומן רווי 11.8 גרם 82.5 גרם
    כולסטרול 1.4 מ״ג 10.0 מ״ג
    סידן 48.6 מ״ג 340.5 מ״ג
    ברזל 4.9 מ״ג 34.5 מ״ג
    אשלגן 445.7 מ״ג 3120.0 מ״ג
    אבץ 2.1 מ״ג 14.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    365
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 365.0 קק״ל 2555.0 קק״ל
    פחמימות 47.1 גרם 330.0 גרם
    שומן 17.5 גרם 122.5 גרם
    נתרן 119.3 מ״ג 835.2 מ״ג
    חלבון 4.7 גרם 33.0 גרם
    סיבים תזונתיים 5.7 גרם 40.0 גרם
    שומן רווי 11.8 גרם 82.5 גרם
    כולסטרול 1.4 מ״ג 10.0 מ״ג
    סידן 48.6 מ״ג 340.5 מ״ג
    ברזל 4.9 מ״ג 34.5 מ״ג
    אשלגן 445.7 מ״ג 3120.0 מ״ג
    אבץ 2.1 מ״ג 14.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מביאים לסף רתיחה שמנת מתוקה ומלח.
  2. מסירים מהאש, יוצקים על השוקולד ומערבבים עד שהוא נמס.
  3. מוסיפים ליקר ומערבבים.

הערות

  • אפשר להשתמש בשוקולד מריר או חלב.
  • אפשר להשתמש בכל סוג ליקר שאוהבים, או אפשר לוותר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פונדו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות