פוקאצ’ה ביתית עם בצל מקורמל ואנשובי

אהרוני מטיס אתכם לצרפת ומכין פיסלדייר, פוקאצ'ה ביתית עם בצל מוקרמל ואנשובי ממש כמו בשווקים בפרובנס. מכינים את בצק הפוקאצ'ה בקלות ובמהירות בעזרת מיקסר
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים ו-10 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    16

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכינים בצק: שמים בקערת מיקסר עם וו לישה את הקמח, סוכר, עשבי תיבול, שמן ומים ומעבדים לבצק.
  2. מוסיפים את המלח ומעבדים חמש דקות. מכסים בניילון נצמד ומניחים להתפחה למשך שעה וחצי או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  3. קולפים ופורסים דק את הבצל. חותכים את הארטישוקים לרבעים.מגררים בפומפייה את גבינת הפרמזן.
  4. מחממים מחבת על אש בינונית, משמנים קלות ומטגנים את הבצל עד שהוא מתרכך.
  5. מוסיפים עלי מרווה, מלח, פלפל שחור וסוכר וממשיכים לטגן עד שהבצל מתקרמל. מסירים מהאש ומצננים.
  6. בחזרה לבצק: מחממים תנור ל-250 מעלות.
  7. משטחים את הבצק בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה בעזרת ידיים רטובות.
  8. מפזרים מעל בצורה אחידה את הבצל המקורמל, האנשובי, הארטישוקים וגבינת הפרמזן.
  9. אופים את הפוקאצ’ה כעשרים דקות, עד שהיא מזהיבה. מצננים מעט ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 892.3 קק״ל 5353.5 קק״ל
פחמימות 147.0 גרם 881.8 גרם
שומן 22.0 גרם 132.3 גרם
נתרן 1311.5 מ״ג 7868.9 מ״ג
חלבון 25.7 גרם 154.4 גרם
סיבים תזונתיים 3.2 גרם 19.3 גרם
שומן רווי 4.8 גרם 28.7 גרם
כולסטרול 10.2 מ״ג 61.0 מ״ג
סידן 196.7 מ״ג 1180.0 מ״ג
ברזל 0.9 מ״ג 5.4 מ״ג
אשלגן 256.7 מ״ג 1540.1 מ״ג
אבץ 0.7 מ״ג 4.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody