פוקאצ’ה עם עגבניות וגבינה בולגרית

ישראל אהרוני מכין את המאפה האיטלקי הכי טעים שיש - פוקאצ'ה עם עגבניות וגבינה בולגרית שכיף להגיש כמנה ראשונה בארוחה חלבית או בחגיגה משפחתית
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    17

מצרכים

בצק

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו לישה שמים את כל מצרכי הבצק ומעבדים לבצק אחיד אך קצת נוזלי ורטוב. מכסים את קערת המיקסר בניילון נצמד ומתפיחים את הבצק כשעה במקום חמים.
  2. מכינים את התוספות: חוצים את עגבניות השרי ופורסים לפרוסות דקות את העגבניות המיובשות. שמים בקערת ערבוב גדולה.
  3. חוצים את שיני השום ופורסים את הפלפל הירוק החריף לפרוסות דקות ומעבירים לקערת הערבוב.
  4. מוסיפים לקערה את שמן הזית, עלי המרווה, התימין, המלח והפלפל השחור ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.
  5. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  6. מעבירים את בצק הפוקאצ’ה לתבנית תנור משומנת היטב ומשטחים בעזרת הידיים עד שהבצק ממלא את כל התבנית.
  7. שמים על הבצק את תערובת העגבניות ואופים בתנור החם 30 דקות.
  8. מפזרים על הפוקאצ’ה עלי בזיליקום וגבינה בולגרית מפוררת ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 2005.4 קק״ל 4010.7 קק״ל
פחמימות 210.5 גרם 421.0 גרם
שומן 77.1 גרם 154.3 גרם
נתרן 3936.4 מ״ג 7872.7 מ״ג
חלבון 51.3 גרם 102.6 גרם
סיבים תזונתיים 5.3 גרם 10.6 גרם
שומן רווי 21.4 גרם 42.7 גרם
כולסטרול 83.8 מ״ג 167.5 מ״ג
סידן 567.9 מ״ג 1135.8 מ״ג
ברזל 3.4 מ״ג 6.9 מ״ג
אשלגן 806.0 מ״ג 1612.0 מ״ג
אבץ 3.4 מ״ג 6.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody