פוקאצ’ה פטריות מהירה

מתכון קל להכנה שילך מצוין עם כל מה שתשימו על השולחן ואולי אף יתפוס את הפוקוס משאר המנות! מתכון לפוקאצ'ה פטריות מהירה שתגנוב את ההצגה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    15

מצרכים

עיטור

אופן הכנה

  1. מחממים מחבת עם ארבע כפות שמן זית, מוסיפים את הבצל ומזהיבים.
  2. מוסיפים את הפטריות למחבת ואת אבקת המרק ומקפיצים עד שהפטריות מזהיבות.
  3. מעבירים את הפטריות והבצל לקערת המיקסר, מוסיפים פנימה את הקמח, השמרים, מלח ומים. מערבבים היטב כ-5 דקות עד שמתקבל בצק אחיד ורטוב.
  4. מעבירים את הבצק לקערה, מכסים ומניחים להתפחה כשעה.
  5. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  6. בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה מזלפים מעט שמן זית, מעבירים את הבצק ומשטחים אותו על גבי נייר האפייה לעובי הרצוי.
  7. מזלפים מעל שמן זית, מקשטים בפרוסות של פטריות, רוזמרין ומלח ים.
  8. מכניסים לאפייה בתנור כ-25 דקות או עד הזהבה.
  9. מעטרים בגרגר נחלים רענן וטרי.

    פוקאצ'ה פטריות מהירה. צילום: נמרוד סונדרס
    פוקאצ’ה פטריות מהירה. צילום: נמרוד סונדרס

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 943.1 קק״ל 1886.1 קק״ל
פחמימות 174.6 גרם 349.1 גרם
סוכר 5.5 גרם 10.9 גרם
שומן 15.3 גרם 30.6 גרם
נתרן 2133.5 מ״ג 4266.9 מ״ג
חלבון 31.4 גרם 62.8 גרם
סיבים תזונתיים 18.5 גרם 37.1 גרם
שומן רווי 2.1 גרם 4.1 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 81.0 מ״ג 162.1 מ״ג
ברזל 7.3 מ״ג 14.5 מ״ג
אשלגן 727.9 מ״ג 1455.7 מ״ג
אבץ 5.3 מ״ג 10.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar