פוקצ’ה בצל

פוקצ'ה בצל זה מאפה שמרים מלוח איטלקי מפורסם, תפוח ואוורירי, ממכינים מבצק פשוט תוצרת בית, עם תוספת טעימה ומפנקת של מלא בצל מטוגן
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

פוקצ'ה

ציפוי בצל

אופן הכנה

  1. מכינים את הציפוי: פורסים בצל לרצועות ומטגנים במחבת יבשה בלי שמן על אש גבוהה. כשהבצל מתחיל להיות זהוב בהיר מוסיפים שמן, מנמיכים להבה ומבשלים על אש נמוכה עד לצבע זהוב, כ-10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. מניחים בצד.
  2. מכינים את הבצק, מתפיחים ואופים: שמים את כל חומרי הבצק במיקסר ומעבדים 10 דקות לבצק רך, דביק, חלק ומבריק. מכסים בניילון נצמד ומניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח. מעבירים בעדינות לתבנית תנור משומנת בשמן זית, ומותחים את הבצק בידיים כך שיכסה את כל התבנית.
  3. יוצקים את ציפוי הבצל ויוצרים גומות בידיים משומנות בבצק. מתפיחים 20 דקות ובינתיים מחממים תנור ל-180 מעלות.
  4. אופים כ-20 דקות עד להזהבה הבצק (גם מלמטה).

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 1788.2 קק״ל 1788.2 קק״ל
פחמימות 63.1 גרם 63.1 גרם
שומן 172.9 גרם 172.9 גרם
נתרן 5438.2 מ״ג 5438.2 מ״ג
חלבון 3.0 גרם 3.0 גרם
סיבים תזונתיים 4.3 גרם 4.3 גרם
שומן רווי 20.0 גרם 20.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 69.3 מ״ג 69.3 מ״ג
ברזל 1.1 מ״ג 1.1 מ״ג
אשלגן 455.5 מ״ג 455.5 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody