פוש פופס משגעים: קרין גורן בקינוח בכלום עבודה!
קבלו את הדרך הכי כיפית לאכול קינוח- פוש פופס! קינוח שכבות המורכב מעוגה, קצפת, רוטב קרמל, פרוסות בננה ומקופלת לבנה בתוך מיכל פלסטיק שקוף פוש פופס מדליק
קבלו את הדרך הכי כיפית לאכול קינוח- פוש פופס! קינוח שכבות המורכב מעוגה, קצפת, רוטב קרמל, פרוסות בננה ומקופלת לבנה בתוך מיכל פלסטיק שקוף פוש פופס מדליק
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 169.5 קק״ל 1355.7 קק״לפחמימות 48.8 גרם 390.7 גרםשומן 58.1 גרם 464.7 גרםנתרן 69.3 מ״ג 554.1 מ״גחלבון 46.8 גרם 374.7 גרםסיבים תזונתיים 46.0 גרם 367.7 גרםשומן רווי 53.3 גרם 426.4 גרםכולסטרול 82.3 מ״ג 658.7 מ״גסידן 74.6 מ״ג 596.9 מ״גברזל 46.0 מ״ג 367.7 מ״גאשלגן 81.5 מ״ג 652.1 מ״גאבץ 46.1 מ״ג 368.6 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 20 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות170
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 169.5 קק״ל 1355.7 קק״לפחמימות 48.8 גרם 390.7 גרםשומן 58.1 גרם 464.7 גרםנתרן 69.3 מ״ג 554.1 מ״גחלבון 46.8 גרם 374.7 גרםסיבים תזונתיים 46.0 גרם 367.7 גרםשומן רווי 53.3 גרם 426.4 גרםכולסטרול 82.3 מ״ג 658.7 מ״גסידן 74.6 מ״ג 596.9 מ״גברזל 46.0 מ״ג 367.7 מ״גאשלגן 81.5 מ״ג 652.1 מ״גאבץ 46.1 מ״ג 368.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 170 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
קצפת
-
1 מיכל שמנת מתוקה 38%
-
1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
שכבות
-
(כגון: עוגת שוקולד/ טחינה/ בראוניז/ וניל)
-
1 מיכל ממרח טופי קרמלמומס או רוטב תותים
-
1 בננה
-
או פירורי עוגיות
אופן הכנה
- מכינים את הקצפת: בקערת המיקסר עם בלון הקצפה מניחים את השמנת המתוקה והאינסטנט פודינג ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
- מרכיבים את שכבות הקינוח: פורסים את העוגה לפרוסות דקות ובעזרת תחתית המיכל קורצים עיגולים מהפרוסות. מניחים את עיגול פרוסת העוגה בתחתית המיכל (אפשר לדחוף את העוגה באמצעות תחתית המיכל).
- מעבירים את הקצפת לשקית זילוף עם פיה משוננת ומזלפים מעל פרוסת העוגה.
- מכסים את הקצפת ברוטב קרמל. פורסים בננה לעיגולים דקים ומניחים מעל רוטב הקרמל.
- מניחים עיגול פרוסת עוגה מעל הבננות ומזלפים קצפת מעל.
- מפזרים מעט מקופלת לבנה מעל הקצפת, סוגרים את מכסה המיכל ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את הקצפת: בקערת המיקסר עם בלון הקצפה מניחים את השמנת המתוקה והאינסטנט פודינג ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
- מרכיבים את שכבות הקינוח: פורסים את העוגה לפרוסות דקות ובעזרת תחתית המיכל קורצים עיגולים מהפרוסות. מניחים את עיגול פרוסת העוגה בתחתית המיכל (אפשר לדחוף את העוגה באמצעות תחתית המיכל).
- מעבירים את הקצפת לשקית זילוף עם פיה משוננת ומזלפים מעל פרוסת העוגה.
- מכסים את הקצפת ברוטב קרמל. פורסים בננה לעיגולים דקים ומניחים מעל רוטב הקרמל.
- מניחים עיגול פרוסת עוגה מעל הבננות ומזלפים קצפת מעל.
- מפזרים מעט מקופלת לבנה מעל הקצפת, סוגרים את מכסה המיכל ומגישים.
הערות
- לצורך הכנת המתכון יש להצטייד ב-8 מכלי פלסטיק שקופים פוש פופס.
הערות
- לצורך הכנת המתכון יש להצטייד ב-8 מכלי פלסטיק שקופים פוש פופס.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן