פילה דג ברוטב פיקנטי עטוף בתוך דף פילו

מתכון מרשים וטעים של פילה דג ברוטב פיקנטי, עטוף בתוך דף פילו בחמישה שלבי הכנה! מתכון מושלם לארוחת שישי או לערב מפנק עם חברים קרובים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  2. פותחים את דפי הפילו על משטח עבודה, לוקחים דף אחד ומשמנים אותו בחמאה/מרססים בשמן, מניחים מעליו עוד דף פילו.
  3. במרכז, מניחים 3-4 כפות רוטב דגים פיקנטי לדג ומעל מניחים את פילה הדג, מקפלים את עלי הפילו ועוטפים בצורה של דג.
  4. מקשטים כל מאפה בשני גבעולי תימין, מרססים שוב בשמן.
  5. מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש ל-20 דקות או עד עד להזהבה.
    פילה דג עטוף בפילו. צילום: נמרוד סונדרס
    פילה דג עטוף בפילו. צילום: נמרוד סונדרס

    ייעוץ תזונתי: ניצן גיל כאהן 

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 647.3 קק״ל 3883.9 קק״ל
פחמימות 29.2 גרם 175.3 גרם
סוכר 2.3 גרם 13.7 גרם
שומן 31.9 גרם 191.7 גרם
נתרן 1120.2 מ״ג 6720.9 מ״ג
חלבון 55.0 גרם 330.1 גרם
סיבים תזונתיים 1.2 גרם 7.2 גרם
שומן רווי 9.7 גרם 58.1 גרם
כולסטרול 122.6 מ״ג 735.3 מ״ג
סידן 58.7 מ״ג 352.3 מ״ג
ברזל 1.9 מ״ג 11.5 מ״ג
אשלגן 1224.2 מ״ג 7345.5 מ״ג
אבץ 232.2 מ״ג 1392.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar