
-
זמן הכנה10 דקות
-
זמן כולל30 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים5
מצרכים
-
1 חבילה בצק פילו קפוא
-
1 כף שמן זיתלשימון העלים
-
6 פילה דג לבןברמונדי ישראלי
-
1 צנצנת רוטב פיקנטי לדג קנור
-
12 גבעולי תימין טרי
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- פותחים את דפי הפילו על משטח עבודה, לוקחים דף אחד ומשמנים אותו בחמאה/מרססים בשמן, מניחים מעליו עוד דף פילו.
- במרכז, מניחים 3-4 כפות רוטב דגים פיקנטי לדג ומעל מניחים את פילה הדג, מקפלים את עלי הפילו ועוטפים בצורה של דג.
- מקשטים כל מאפה בשני גבעולי תימין, מרססים שוב בשמן.
- מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש ל-20 דקות או עד עד להזהבה.
פילה דג עטוף בפילו. צילום: נמרוד סונדרס ייעוץ תזונתי: ניצן גיל כאהן
בשיתוף עם קנור
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
6
מנות
קלוריות
647.3
קק״ל
3883.9
קק״ל
פחמימות
29.2
גרם
175.3
גרם
סוכר
2.3
גרם
13.7
גרם
שומן
31.9
גרם
191.7
גרם
נתרן
1120.2
מ״ג
6720.9
מ״ג
חלבון
55.0
גרם
330.1
גרם
סיבים תזונתיים
1.2
גרם
7.2
גרם
שומן רווי
9.7
גרם
58.1
גרם
כולסטרול
122.6
מ״ג
735.3
מ״ג
סידן
58.7
מ״ג
352.3
מ״ג
ברזל
1.9
מ״ג
11.5
מ״ג
אשלגן
1224.2
מ״ג
7345.5
מ״ג
אבץ
232.2
מ״ג
1392.9
מ״ג
תגובות (0)