-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 474.9 קק״ל 1899.7 קק״לפחמימות 6.6 גרם 26.4 גרםשומן 26.9 גרם 107.7 גרםנתרן 888.6 מ״ג 3554.5 מ״גחלבון 55.4 גרם 221.4 גרםסיבים תזונתיים 4.0 גרם 16.1 גרםשומן רווי 4.5 גרם 17.9 גרםכולסטרול 86.0 מ״ג 344.0 מ״גסידן 113.3 מ״ג 453.3 מ״גברזל 3.6 מ״ג 14.4 מ״גאשלגן 983.8 מ״ג 3935.3 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 5.1 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות475
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 474.9 קק״ל 1899.7 קק״לפחמימות 6.6 גרם 26.4 גרםשומן 26.9 גרם 107.7 גרםנתרן 888.6 מ״ג 3554.5 מ״גחלבון 55.4 גרם 221.4 גרםסיבים תזונתיים 4.0 גרם 16.1 גרםשומן רווי 4.5 גרם 17.9 גרםכולסטרול 86.0 מ״ג 344.0 מ״גסידן 113.3 מ״ג 453.3 מ״גברזל 3.6 מ״ג 14.4 מ״גאשלגן 983.8 מ״ג 3935.3 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 5.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 475 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4פילה או 500 גרם דגי לברק
תערובת טחינה
-
3 כפות טחינה גולמית
-
2 כפות מיץ לימון
-
1 כף שמן זית
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
תערובת שקדים
-
100 גרם גפרורי שקדים
-
1/4 צרור פטרוזיליה
-
1 כפית קליפת לימון
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מוציאים את הדגים מהמקרר כ-20 דקות לפני ההכנה.
- מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מערבבים בקערה טחינה גולמית, מיץ לימון ושמן זית למשחה סמיכה.
- קוצצים דק את הפטרוזיליה.
- בקערה אחרת מערבבים שקדים, פטרוזיליה קצוצה, גרידת לימון ומתבלים במלח ופלפל שחור.
- מניחים את הדגים בתבנית כשהעור כלפי מטה, מתבלים במלח ופלפל שחור, מורחים את הדגים בתערובת הטחינה, מניחים מעל את תערובת השקדים ומהדקים.
- אופים בתנור החם 12-10 דקות עד שהשקדים זהובים והדגים מוכנים.
אופן הכנה
- מוציאים את הדגים מהמקרר כ-20 דקות לפני ההכנה.
- מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מערבבים בקערה טחינה גולמית, מיץ לימון ושמן זית למשחה סמיכה.
- קוצצים דק את הפטרוזיליה.
- בקערה אחרת מערבבים שקדים, פטרוזיליה קצוצה, גרידת לימון ומתבלים במלח ופלפל שחור.
- מניחים את הדגים בתבנית כשהעור כלפי מטה, מתבלים במלח ופלפל שחור, מורחים את הדגים בתערובת הטחינה, מניחים מעל את תערובת השקדים ומהדקים.
- אופים בתנור החם 12-10 דקות עד שהשקדים זהובים והדגים מוכנים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
עשיתי, יצא טעים