פילה סלמון במעטפת פילו

מירי וגילי כהן מכינות מנה מרשימה, אישית וחגיגית - פילה דג סלמון במעטפת דפי פילו קריספיים ותיבול מתקתק של טריאקי, דבש וסויה, בחצי שעת עבודה!
מירי וגילי כהן מכינות מנה מרשימה, אישית וחגיגית - פילה דג סלמון במעטפת דפי פילו קריספיים ותיבול מתקתק של טריאקי, דבש וסויה, בחצי שעת עבודה!
  • מירי כהן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    758
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 758.0 קק״ל 6064.3 קק״ל
    פחמימות 22.6 גרם 180.8 גרם
    שומן 53.3 גרם 426.2 גרם
    נתרן 713.0 מ״ג 5703.8 מ״ג
    חלבון 43.0 גרם 344.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 8.1 גרם
    שומן רווי 12.0 גרם 96.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 14.9 מ״ג 118.8 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 7.6 מ״ג
    אשלגן 68.2 מ״ג 545.6 מ״ג
    אבץ 173.2 מ״ג 1385.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    758
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 758.0 קק״ל 6064.3 קק״ל
    פחמימות 22.6 גרם 180.8 גרם
    שומן 53.3 גרם 426.2 גרם
    נתרן 713.0 מ״ג 5703.8 מ״ג
    חלבון 43.0 גרם 344.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 8.1 גרם
    שומן רווי 12.0 גרם 96.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 14.9 מ״ג 118.8 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 7.6 מ״ג
    אשלגן 68.2 מ״ג 545.6 מ״ג
    אבץ 173.2 מ״ג 1385.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
מירי כהן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בלילה


אופן הכנה

  1. מערבבים את הבלילה בקערה ומניחים בצד.
  2. מרססים על דף פילו שמן, מניחים עליו דף נוסף ומרססים שוב.
  3. חותכים את דף הפילו לשני חלקים ועל כל חלק מניחים פילה דג סלמון.
  4. מברישים את הדג בבלילה ומקפלים משני צדי דף הפילו - מכווצים מהצדדים וקושרים בעזרת טימין, עירית או הידוק ללא קשירה.
  5. מפזרים את השומשום על הדג ואופים בתנור ב-180 מעלות במשך 15-20 דקות.
סלמון במעטפת פילו
סלמון במעטפת פילו. צילום: נמרוד סונדרס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות