פילה סלמון בסילאן וחרדל

אתם מארחים בחג הפסח ומתלבטים איזו מנת דג להכין? שי-לי ליפא מכינה פילה סלמון בסילאן וחרדל שכולם אוהבים. 5 דקות עבודה והמון מחמאות
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

אופן הכנה

  1. מוציאים את הסלמון מהמקרר כשעה לפני ההכנה.
  2. מחממים תנור לטמפרטורה של 200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. מניחים את הסלמון בתבנית כשהעור כלפי מטה.
  3. מערבבים בקערית חרדל, סילאן ושמן זית. מורחים על הדג, מפזרים ענפי תימין ומתבלים במלח ופלפל שחור.
  4. אופים בתנור החם 15-20 דקות עד שהסלמון זהוב ומוכן. לא להתפתות ולאפות יותר מדי, כדי לא לייבש (ליתר בטחון פורסים חתיכה מהסלמון ובודקים אם הוא בצבע ורוד אטום. אם במרכזו הוא עדיין ורוד שקוף, מחזירים לעוד כ-5 דקות אפייה).

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 31.5 קק״ל 251.8 קק״ל
פחמימות 2.6 גרם 21.0 גרם
שומן 2.2 גרם 17.3 גרם
נתרן 160.6 מ״ג 1284.9 מ״ג
חלבון 0.3 גרם 2.5 גרם
סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.8 גרם
שומן רווי 0.3 גרם 2.2 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 3.0 מ״ג 24.1 מ״ג
ברזל 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
אשלגן 23.2 מ״ג 185.5 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody