פינגר פוד לשבועות – אצבעות גבינה קריספיות

ללקק את האצבעות! מתכון קליל לאצבעות גבינה מטוגנות ומנחמות שישמחו את כל בני הבית בחנוכה או בשבועות. הנשנוש האולטימטיבי לאוהבי גבינות והשחיתות
ללקק את האצבעות! מתכון קליל לאצבעות גבינה מטוגנות ומנחמות שישמחו את כל בני הבית בחנוכה או בשבועות. הנשנוש האולטימטיבי לאוהבי גבינות והשחיתות
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    503
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 502.7 קק״ל 3016.2 קק״ל
    פחמימות 27.0 גרם 161.8 גרם
    שומן 39.9 גרם 239.3 גרם
    נתרן 190.1 מ״ג 1140.6 מ״ג
    חלבון 9.4 גרם 56.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 8.7 גרם
    שומן רווי 2.7 גרם 16.3 גרם
    כולסטרול 49.2 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 11.8 מ״ג 70.6 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 3.8 מ״ג
    אשלגן 67.4 מ״ג 404.1 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    503
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 502.7 קק״ל 3016.2 קק״ל
    פחמימות 27.0 גרם 161.8 גרם
    שומן 39.9 גרם 239.3 גרם
    נתרן 190.1 מ״ג 1140.6 מ״ג
    חלבון 9.4 גרם 56.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 8.7 גרם
    שומן רווי 2.7 גרם 16.3 גרם
    כולסטרול 49.2 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 11.8 מ״ג 70.6 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 3.8 מ״ג
    אשלגן 67.4 מ״ג 404.1 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מפזרים את הקמח בצלחת רחבה ומקמחים את אצבעות הגבינה.
  2. טורפים את הביצה בקערה וטובלים את האצבעות המקומחות כך שייעטפו היטב בקמח.
  3. מערבבים בצלחת נפרדת את פירורי הלחם ותבלין הגריל, ומצפים היטב את אצבעות הגבינה.
  4. חוזרים על פעולת הציפוי (ביצה ופירורי לחם) פעם נוספת ליצירת ציפוי כפול, ומעבירים למקפיא למשך 20 דקות להתייצבות.
  5. מטגנים את אצבעות הגבינה המצופות במחבת עם שמן (רדוד) עד להזהבה, מוציאים לצלחת עם נייר סופג, ומגישים עם רוטב עגבניות פיקנטי או כל רוטב שאוהבים.

    אצבעות גבינה 98778
    אצבעות גבינה

  6. את השכבה הנוספת של הציפוי אפשר להחליף במה שתרצו - רסקו דגני בוקר מתאימים או לכו על קצח ושומשום בשני צבעים. כל אחד והציפוי שלו.

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פינגר פוד לשבועות – אצבעות גבינה קריספיות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות