פינגר פוד לשבועות – אצבעות גבינה קריספיות

פשוט ללקק את האצבעות! השף ברק חי חורש במתכון לאצבעות גבינה מטוגנות ומנחמות שישמחו את כל בני הבית בחג השבועות ובכלל. הנשנוש האולטימטיבי לאוהבי גבינות ושחיתות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

אופן הכנה

  1. מפזרים את הקמח בצלחת רחבה ומקמחים את אצבעות הגבינה.
  2. טורפים את הביצה בקערה וטובלים את האצבעות המקומחות כך שייעטפו היטב בקמח.
  3. מערבבים בצלחת נפרדת את פירורי הלחם ותבלין הגריל, ומצפים היטב את אצבעות הגבינה.
  4. חוזרים על פעולת הציפוי (ביצה ופירורי לחם) פעם נוספת ליצירת ציפוי כפול, ומעבירים למקפיא למשך 20 דקות להתייצבות.
  5. מטגנים את אצבעות הגבינה המצופות במחבת עם שמן (רדוד) עד להזהבה, מוציאים לצלחת עם נייר סופג, ומגישים.
  6. את השכבה הנוספת של הציפוי אפשר להחליף במה שתרצו - רסקו דגני בוקר מתאימים או לכו על קצח ושומשום בשני צבעים. כל אחד והציפוי שלו.

מתכון מתוך אתר טרה.

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 526.0 קק״ל 3155.7 קק״ל
פחמימות 26.5 גרם 159.2 גרם
שומן 42.4 גרם 254.6 גרם
נתרן 172.1 מ״ג 1032.5 מ״ג
חלבון 9.1 גרם 54.3 גרם
סיבים תזונתיים 1.4 גרם 8.7 גרם
שומן רווי 4.1 גרם 24.7 גרם
כולסטרול 42.3 מ״ג 253.8 מ״ג
סידן 11.2 מ״ג 67.4 מ״ג
ברזל 0.7 מ״ג 4.1 מ״ג
אשלגן 66.1 מ״ג 396.3 מ״ג
אבץ 0.5 מ״ג 2.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (3)

    Avatar
    דיקלה פוקס

    תוספת טעימה לארוחת ערב

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody