פינוק ב-10 דקות – טבעות בצל אפויות

מתכון פשוט ומהיר להכנה לנשנוש מלוח מושלם שהאורחים ישמחו לזלול! טבעות בצל אפויות, מצופות בתערובת פריכה של פירורי לחם ופירורי קורנפלקס, פפריקה, מלח ופלפל
מתכון פשוט ומהיר להכנה לנשנוש מלוח מושלם שהאורחים ישמחו לזלול! טבעות בצל אפויות, מצופות בתערובת פריכה של פירורי לחם ופירורי קורנפלקס, פפריקה, מלח ופלפל
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    136
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 135.9 קק״ל 1359.4 קק״ל
    פחמימות 23.8 גרם 238.5 גרם
    שומן 2.1 גרם 21.4 גרם
    נתרן 168.2 מ״ג 1682.3 מ״ג
    חלבון 66.6 גרם 666.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 19.7 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 4.6 גרם
    כולסטרול 50.8 מ״ג 508.2 מ״ג
    סידן 22.3 מ״ג 223.0 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 13.2 מ״ג
    אשלגן 217.6 מ״ג 2176.2 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 5.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    136
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 135.9 קק״ל 1359.4 קק״ל
    פחמימות 23.8 גרם 238.5 גרם
    שומן 2.1 גרם 21.4 גרם
    נתרן 168.2 מ״ג 1682.3 מ״ג
    חלבון 66.6 גרם 666.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 19.7 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 4.6 גרם
    כולסטרול 50.8 מ״ג 508.2 מ״ג
    סידן 22.3 מ״ג 223.0 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 13.2 מ״ג
    אשלגן 217.6 מ״ג 2176.2 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 5.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


טבעות בצל אפויות

אופן הכנה

  1. קולפים את הבצל ופורסים בניגוד לכיוון הפסים שעל הבצל (כלומר לרוחבו) לטבעות עבות 1/2-1 ס”מ. מפרידים את טבעות הבצל זו מזו בזהירות (שלא תשברנה).
  2. טורפים בקערה את הביצים עם החלב, המלח, הפלפל והפפריקה.
  3. בקערה נפרדת שוברים בידיים את פתיתי הקורנפלקס לפירורים גסים.
  4. מוסיפים את פירורי הפנקו והקמח ומערבבים עד איחוד.
  5. מחממים תנור לחום של 230 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה. מרססים את הנייר במעט תרסיס שמן.
  6. מעבירים את כל טבעות הבצל יחד לתוך קערת תערובת הביצים ומערבבים בזהירות בעזרת הידיים עד שהן מצופות בנוזל.
  7. מעבירים את הטבעות לקערת פירורי הלחם (הפעם רצוי אחת אחת או 2-3 בכל פעם) וכשהטבעות מצופות היטב בתערובת פירורי הלחם מעבירים אותן לתבנית האפייה.
  8. מכניסים לתנור לכ-20 דקות (עד שהטבעות מזהיבות).
  9. אפשר להגיש עם רוטב יוגורט עירית, שמנת חמוצה או קטשופ, אבל זה גם מעולה פשוט ככה, בלי כלום.

הערות

  • במקום פפריקה מתוקה אפשר לשים 2-3 כפות קייג'ון (מעט פיקנטי אז אולי ילדים פחות יתחברו)
  • רוטב יוגורט עירית: 1 מיכל יוגורט עם חופן עירית קצוצה ומלח לפי הטעם. לערבב ולזלול
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פינוק ב-10 דקות – טבעות בצל אפויות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר בלי החלב או עם חלב שקדים. בהצלחה(:

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות